Ultima oră

VIDEO!!! Vila unui afacerist din Goleşti, în flăcări „ca la ISEH”

Aurelian Ivan
1 dec 2013 4421 vizualizări
Când au văzut focul, vecinii au sărit în ajutorul familiei, scoţând în grabă lucrurile din casă

Un fum gros i-a scos ieri dimineaţă din case pe vecinii unui cetăţean din comuna Goleşti. Apoi, au văzut flăcările care au cuprins acoperişul vilei. Incendiul a izbucnit la o familie cu renume în comună, Mihai Dima, care are o firmă de materiale de construcţii. Vecinii au sărit în ajutor şi au început să scoată lucrurile din casă. „Cand am văzut fumul, am zis să îi anunţ, dar el dădea deja telefon la Pompieri”, ne-a spus Maria Ispas, care locuieşte chiar langă vila unde a izbucnit focul. Un alt vecin trecea prin zonă cand a văzut flăcările şi a anunţat autorităţile. „Am anunţat autorităţile locale pentru ca pompierii să se racordeze la hidrantul comunal. Au sărit vecinii să scoatem lucrurile de acolo, mobilierul.

Vecinii au ajutat familia să scoată lucrurile din casă

A fost incendiu ca în 1992 la ISH, flacără peste un metru deasupra acoperişului”, ne-a spus bărbatul. ”E neplăcut ca în prag de iarnă să aibă asemenea probleme”, a completat un altul. Focul a distrus locuinţa pe o suprafaţă foarte mare, dar, din fericire nu au fost victime. „La faţa locului s-au deplasat trei autospeciale de lucru cu apă şi spumă.

 Pompierii au reuşit să localizeze şi să lichideze incendiul care a distrus acoperişul pe o suprafaţa de 250 de metri pătraţi. Din fericire, nu s-au înregistrat victime. Facem cercetări pentru a stabili cauzele”, ne-a spus Cristina Duţă, purtătorul de cuvânt  al ISU Vrancea. Vecinii vorbeau că o cauză probabilă ar fi fost coşul de fum. S-ar părea că familia s-a mai confruntat cu un incendiu acum caţiva ani, izbucnit tot de la horn. (Aurelian IVAN)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.