Ultima oră

Mini Ştiri Bordeşti: Un scurtcircuit i-a ars casa şi l-a panicat

Ziarul de Vrancea
27 nov 2013 1068 vizualizări
Un bărbat de 59 ani din localitatea Bordeşti a rămas fără acoperiş deasupra capului în prag de iarnă.

Casa acestuia a luat foc marţi, iar în urma incendiului au ars acoperişul locuinţei pe o suprafaţă de circa 100 mp şi bunurile din patru camere de locuit. De asemenea, au ars documente de identitate şi proprietate şi s-au degradat pereţii locuinţei. Proprietarul a suferit un atac de panică şi a fost preluat de un echipaj SMURD dar a refuzat transportul la spital. Pompierii au constatat că  evenimentul s-a produs din cauza unui scurtcircuit electric. (R. M.)

Şi-a luat la bătaie fosta nevastă

Un focşănean nu şi-a putut stăpani nervii cand s-a întalnit cu fosta sa nevastă, aşa că s-a ales cu dosar penal. Ştefan Ponea de 49 de ani va fi judecat pentru vătămare corporală după o plangere depusă de fosta sa soţie. Aceasta a reclamat că a fost lovită cu pumnii şI picioarele în parcarea unui supermarket unde cei doi s-au întalnit pentru a discuta privitor la copil. Femeia a avut nevoie de 25- 30 de zile de îngrijiri medicale. Conform materialului de urmărire penală, cei doi soţi au divorţat în luna februarie iar pe 24 iunie, pe cand s-au întalnit, între cei doi au existat discuţii în contradictoriu, după care bărbatul a început să-şi lovească fosta soţie. Cel învinuit a susţinut că ar fi împins-o după ce femeia i-a aruncat cheile şi l-ar fi zgîriat pe mană. Fosta soţie îi cere daune în valoare de 30.000 lei. (G. S.)

Au condus sub influenţa alcoolului

Mai mulţi şoferi care s-au urcat la volan după ce au consumat băuturi alcoolice s-au ales cu dosare penale. Neculai D. de 29 de ani, din Nistoreşti a condus pe 18 august după ce fusese la o pomană unde a “pomenit” cu două pahare de vin. A mai “completat” cu 2-3 beri şi a ajuns la o alcoolemie de 1,55 grame la mie. Un alt bărbat din Negrileşti a servit 2-3 păhărele de ţuică după care a urcat la volan. Costică Ene, de 57 de ani, a fost oprit în trafic şi avea o alcolemie de 1,45 grame la mie. Tot pentru alcool a fost trimis în judecată şI Gheorghe Budacu de 65 de ani din Slobozia Bradului, care avea o alcoolemie de 2,10 grame la mie. (G. S.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.