Ultima oră

Sănătate şi pensie lungă pentru cel mai tanăr jandarm pensionar

Ziarul de Vrancea
26 nov 2013 2624 vizualizări
Jandarmii din Vrancea şi-au luat ieri “la revedere”, într-un cadru festiv, de la un coleg, care s-a retras din viaţa militară. Este vorba despre veteranul instituţiei, colonelul Moldoveanu Neagu, care în ultimii ani ai carierei s-a ocupat de activităţile de mobilizare pe timp de pace şi război.

“De-a lungul carierei, începând cu anul 1983, de la absolvirea Şcolii Militare de Ofiţeri Activi ai Ministerului de Interne cu gradul de locotenent, ofiţerul a ocupat funcţii de conducere începând cu cea de comandant de pluton în cadrul la IJJ Constanţa şi culminând cu cea de ofiţer specialist la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Vrancea. Prin Ordinul Ministrului Afacerilor Interne a fost trecut în rezervă cu drept la pensie îndeplinind stagiul complet de activitate în slujba ţării. Pe această cale, colegii jandarmi îi urează sănătate, liniştea de care are nevoie şi pensie lungă”, ne-a transmis plutonierul adjutant Adrian Costescu, purtătorul de cuvant al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi din Vrancea. (Z. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 4

Adaugă comentariu
gicuță, acum 3805 zile, 7 ore, 36 minute, 26 secunde
Mănca i aș i pensia lui caștigată fără să plătească contribuții la sistemul de asigurări sociale din bugetul căruia i se face acum plata lună de lună în jur de peste 45-50 milioane lei citeste integral
jan, acum 3805 zile, 14 ore, 34 minute, 46 secunde
Ce sa-i ceri lui danb, un frustat!
bau, acum 3805 zile, 15 ore, 8 minute, 30 secunde
e grele...matematica
danb, acum 3805 zile, 19 ore, 53 secunde
Asa nene, scoateti-l la pensie la 48 de ani ca doar nu platiti voi, noi platim, fraierii care isi iau ciomege in cap de la voi. Pareti cam obositi bah de la plimbarile pe bulevard, nu ar fi mai bine citeste integral
pentru "dimb", acum 3805 zile, 16 ore, 14 minute, 37 secunde
Prietene, un simplu calcul aritmetic si putina logica si iti d-ai seama ca omu avea peste 55 de ani, iar pentru necunoscatori, asa ca tine, un colonel nu "plimba bastonul pe strada " !!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.