Local

Se fura nisipul antiderapant din intersectii

Iulia Crețu
10 nov 2006 736 vizualizări
Municipalitatea focsaneana se pregateste pentru prima zapada. Si pentru ca in acest an nu vor sa mai fie luate prin surprindere, s-au au amplasat deja, la principalele intersectii, saci cu nisip amestecat cu sare, care urmeaza a fi imprastiat pe carosabil pentru a se evita formarea poleiului

Pina acum, Directia de Dezvoltare si Servicii Publice din cadrul Primariei Focsani a descarcat 40 de saci, a 50 de kg fiecare, in punctele aglomerate. Reprezentantii serviciului ii avertizeaza pe cei carora nisipul de la coltul strazii le face cu ochiul ca acesta nu poate fi folosit in constructii sau pentru reparatii, din cauza concentratiei de sare. "Ni s-a mai luat din el pentru reparatii, dar nu este bun, iar cei care iau se inseala crezind ca-l pot folosi. Multi insa ne-au descarcat amestecul si au furat sacii!", ne-a spus Filipache Sirbu, seful de la Dezvoltare. Nu numai angajatii Primariei se pregatesc de primii fulgi de nea, ci si muncitorii de la Compania de Utilitati Publice RA. Acestia au luat ieri la rind toate gurile de scurgere din oras si le-au curatat de resturile aduse de ploi. Din canale au fost scoase cantitati considerabile de pamint, gunoaie si resturi vegetale. In cazul in care nu ar fi fost curatate, la topirea zapezii, strazile din Focsani s-ar fi putut transforma in canale ca in Venetia, scurgerea apei fiind ingreunata de dopurile formate din gunoaiele depozitate.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.