Local

Cu BMW-ul infipt in gard

Dan Chiriac
19 sep 2006 1013 vizualizări
O masina BMW 320 care s-a infipt cu rotile in sus intr-un gard de pe marginea soselei, a reprezentat punctul de atractie a participantilor al trafic ce au tranzitat ieri dimineata comuna Golesti.

Marea majoritatea a conducatorilor auto care intrau in comuna Golesti se opreau pe marginea drumului si prima intrebare pe care o puneau era daca a scapat cineva din acea masina. Cei patru tineri din Constanta aflati in BMW au pelcat in jurul orelor 2.00 din Constanta si mergeu la Iasi, acolo unde sint studenti. Politistii spun ca accidentul s-a produs din cauza neatentiei. "Conducatorul auto Radu Tudorar, 24 ani, din Constanta, in timp ce conducea aututurismul BMW, in care se mai aflau alte trei persoane, din cauza neatentiei in conducere, s-a speriat de autoturismul care circula din sens opus, a tras brusc de volan, s-a rasturnat pe o movila de pamint, a smuls un indicator rutier dupa care s-a proptit in gardul de pe marginea soselei", spun politistii rutieri. Ca prin minune, nici unul dintre ocupantii autoturismului BMW nu a patit nimic. Acestia au incercat sa-si revina stind pe o terasa din comuna Golesti si comentind intr-un stil aparte accidentul produs. "Ce sa se intimple, doar nu credeti ca mi-am parcat masina acolo", a spus Radu Tudorar. Accidentul este cel de-al doilea de acest fel intimplat in ultimii ani la Golesti, dupa ce in urma cu ceva timp, un alt autoturism s-a infipt intr-o casa de pe marginea soselei. Tot ieri dimineata, un focsanean a scapat doar cu citeva zgirieturi dupa ce a fost lovit de o masina Dacia pe trecerea de pietoni de la fast-food-ul Dogan.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.