Local

Adolescenta violata de un tinar casatorit

Dan Chiriac
11 sep 2006 1455 vizualizări
Fapta s-a petrecut la marginea unei paduri din comuna Brosteni. Politistii spun ca victima era virgina si l-au retinut pe agresor

O adolescenta din comuna Brosteni a fost violata vineri dupa-amiaza de un consatean care este casatorit si are si un copil de doi ani acasa. Agresiunea sexuala s-a produs intr-o poiana de la marginea satului Capatanu si a fost reclamata la politie de parintii fetei simbata dimineata. "Din primele cercetari a rezultat ca tinara a fost luata de pe strada si condusa la marginea unei paduri, unde a fost constrinsa sa intretina relatii sexuale. Autorul a fost identificat in persoana lui Vasile Dorel Ionita, 27 ani, din comuna Mera", se arata intr-un comunicat al politiei vrincene. De fapt, nimic din cele ce se intimplase in dupa-amiaza zilei de vineri nu anuntau violul ce avea sa se petreaca citeva ore mai tirziu. "Fata a iesit pe strada, sa se duca in lanul de lucerna, sa vada daca nu cumva este vreun cal pe acolo. Pe drum, s-a intilnit cu Vasile Ionita cu care a mers pina la benzinaria de la iesirea din Brosteni, spre Odobesti. Cei doi au luat o masina de ocazie, in care se mai aflau inca trei personae, iar la podul de la Capatanu au solicitat sa coboare. Nici unul dintre pasagerii aflati in masina nu au declarat ca fata ar fi fost obligata sa coboare din masina. De acolo, cei doi au ajuns in poienita, unde fata a fost violata", ne-a spus agentul sef Cristinel Badiu, seful Postului de Politie Brosteni. Dupa ce a coborit impreuna cu tinarul, fata nu a cerut ajutorul nimanui si si-a continuat drumul catre padure. Odata ajunsa aici, au inceput problemele pentru ea. Desi fata era virgina, acest lucru nu a reprezentat nici un impediment pentru tinarul casatorit care a intretinut in mai multe rinduri raporturi sexuale cu fata, impotriva vointei sale. Politistii au gasit pe corpul fetei mai multe zgriieturi provenite de la solul tare din padure. Examenul medico-legal efectuat in cursul zilei de simbata a confirmat urme de sperma, fapt ce certifica ca fata a fost violata. Dupa ce si-a satisfacut poftele, tinarul a luat-o de mina pe adolescenta si a dus-o inapoi in sat. Aceasta, speriata, s-a dus la parinti pentru a le povesti cele intimplate. "Fata a venit plingind, plina de vinatai si cu lenjeria intima plina de singe", le-a spus politistilor Nelu M., tatal fetei. Acesta a acceptat cu greu rusinea patita de copilul sau si a fost la un pas sa-si faca dreptate singur. Simbata dupa-amiaza, Vasile Dorel Ionita a fost chemat la postul de politie din Brosteni pentru a da declaratii. Asta dupa ce barbatul a vorbit la telefon in mai multe rinduri cu fata si a incercat sa se impace cu ea, contra unei sume de bani. Parintii fetei nici nu vor sa auda de impacare si au spus ca singura dorinta a lor este sa-l vada pe violator dupa gratii. Vasile Dorel Ionita este casatorit si are acasa un copil de doi ani. Tinarul a fost retinut pentru savirsirea infractiunii de viol, iar pe numele sau a fost emisa si o propunere de arestare preventiva.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.