Local

Parlamentarii vrinceni, pistolari cu acte in regula

Doina Ganea
17 aug 2006 789 vizualizări
Democratul Jan Vraciu este posesorul unui pistol cu gaze inca de pe vremea cind era subprefect. "Am un pistol cu gaze din anul 1997.

Desi sint un tragator destul de bun si imi place sa trag la tinta, nu-mi place sa vinez. Ultima oara am tras la tinta in urma cu doua saptamini, cind am fost la Jandarmi", a afirmat senatorul. Deputatul PSD George Baesu sustine ca este bun la fuga si de aceea nu si-a cumparat pistol. "Nu mi-am cumparat pistol pentru ca nu am dusmani. In plus sint si bun la fuga. Pe de alta parte pot sa spun ca sint un vinator cu acte-n regula si foarte pasionat, de aceea sint posesorul unei arme de vinatoare", a precizat

deputatul. La rindul sau deputatul Daniel Ionescu a declarat ca are un pistol tip Carpati inca din anul 1999, de pe vremea cind era comisar in Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare, pentru care plateste anual o chirie de aprope 600 RON. "N-am arma si nici nu- mi plac armele. Numai cei care se simt vinovati isi iau arme. Eu dorm linistit pentru ca am constiinta curata", ne-a declarat deputatul PNL Corneliu Momanu. Arsenalul parlamentarilor romani cuprinde arme de vinatoare, arme cu gaze sau aer comprimat, si pistoale tip Carpati sau Makarov. Potrivit Politie Romane, 360 de parlamentari au arme. Pentru inchirierea unui pistol Makarov pe un an taxa este de 770 RON, in timp ce pentru un pistol Carpati se plateste 550 RON. Pentru a primi permis de port-arma, parlamentarii au facut un curs de doua saptamini.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.