Local

Adolescent batut de patronul discotecii din Marasesti

Liliana Nenciu
1 aug 2006 960 vizualizări
Baiatul este internat in spital

Claudiu Chiris, patronul unei discoteci din Marasesti, s-a ales cu dosar penal fiind acuzat ca l-a batut cu bestialitate pe fiul pastorului penticostalilor din oras. Incidentul a avut loc in seara zilei joi, in apropierea locuintei lui Claudiu Chirita. Minorul de 14 ani, Vasilica M., a ajuns cu multiple traumatisme la Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani, iar medicii il tin inca sub supraveghere medicala. Parintii baiatului spun ca atunci cind si-au vazut fiul plin de singe, au anuntat de urgenta Politia. "Era vreo 23.30 si l-am trimis pe Vasilica la un electrician din sat sa-mi aduca o camera de filmat. De obicei, nu-l las sa iasa noaptea pe strada, insa trebuia sa ajunga urgent si era insotit de doua prietene de-ale lui. Cind era in apropierea locuintei lui Claudiu Chirita, fiul acestuia a inceput sa-l faca pe fiul meu tigan si pe celelalte doua fete care erau cu el. Fiul meu le-a luat apararea, iar baiatul lui Chirita si-a chemat si tatal si l-au batut impreuna pe fiul meu. Mi-au nenorocit baiatul si vreau sa plateasca pentru asta! Noi sintem tigani, insa sintem foarte credinciosi. Am noua copii si nu permit nimanui sa mi-i batjocoreasca", ne-a spus Vasile Matei, tatal lui Vasilica. Politistii din Marasesti i-au intocmit lui Claudiu Chirita dosar penal si, in functie de numarul de zile de spitalizare ale minorului, se va stabili exact incadrarea juridica a faptei. Reporterii nostri au incercat ieri sa ia legatura si cu Claudiu Chiris, dar acesta nu a fost de gasit.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.