Local

Sotul judecatoarei Lila, acuzat ca nu-si recunoaste copilul

Cristi Irimia
27 iul 2006 5034 vizualizări
O invatatoare din Adjud l-a dat in judecata pe Cristi Sandu, acuzindu-l ca nu-si recunoaste fetita nascuta in urma cu doua luni

Mihaela Ene, o invatatoare de 25 de ani din Adjud, care preda la o scoala din Ruginesti, l-a actionat in instanta pe Cristi Sandu, cel care s-a casatorit recent cu judecatoarea Elena Lila. Tinara invatatoare a nascut o fetita pe 22 mai anul acesta si sustine ca Sandu este tatal copilului ei. "Am avut o relatie cu Cristi Sandu, din 2001 pina in anul 2005. In urma relatiei noastre s-a nascut Giulia. Cristi a zis initial ca va veni sa recunoasca fetita, insa acest lucru nu s-a mai intimplat. L-am asteptat de pe 22 mai pina pe 14 iunie. Apoi l-am dat in judecata pentru recunoasterea paternitatii", sustine Mihaela Ene.

Aceasta adauga faptul ca nu intentioneaza sa obtina avantaje materiale de pe urma procesului. "Vreau doar ca fiica mea sa poarte numele tatalui ei, pentru ca asa este normal, iar cind va fi mare sa stie si sa vada in acte cine este parintele ei. Nu vreau sa se trezeasca peste citiva ani intr-o ipostaza care sa o afecteze mai mult decit o va afecta, oricum, aceasta situatie. Nu vreau bani de pe urma acestui proces", a precizat invatatoarea din Adjud.


Mihaela Ene sustine ca a fost la un pas sa se marite cu Cristi Sandu, in august 2004, cind programasera detaliile nuntii. "Cu trei saptamini inainte de ziua stabilita pentru nunta, m-a anuntat ca nu mai vrea sa se casatoreasca, pentru ca doreste sa se realizeze mai intii. Am anulat tot ce pregatisem pina atunci si am continuat relatia inca un an, pina in august 2005, cind am ramas insarcinata. Vreau sa va mai spun ca in 2004, cind am fost foarte aproape sa ne casatorim, mama mea a incheiat un act notarial cu Cristi Sandu, prin care el urma sa-i dea anual dividente, pentru ca preluase o firma a mamei mele. Nu i-a dat acele dividente si pentru acest lucru s-a ales cu alt proces. Mihaela Ene spune ca n-a vrut sa-l dea in judecata pe Cristi Sandu, insa a deranjat-o ca n-a mai vrut sa-si recunoasca fiica: "Cind a aflat ca sint insarcinata, in septembrie anul trecut, mi-a spus sa scap de copil ca are o relatie cu altcineva. Spunea ca nu-si doreste copilul, pentru ca ii strica viitorul. Anul trecut, in septembrie, s-a produs si despartirea noastra. Am vazut acum ca s-a casatorit cu doamna judecatoare Lila. Sper sa isi faca datoria cum trebuie justitia si sa nu existe nici un fel de influente in procesul pe care i l-am intentat lui Cristi Sandu. N-am suspiciuni ca n-ar fi justitia corecta, dar au fost si probleme de acest gen in Romania si e normal sa am o anumita temere. Voi renunta imediat la proces daca isi va recunoaste fetita. Cred ca si mama va renunta la banii pe care ii are de primit daca tatal copilului meu va face un gest de onoare si va recunoaste copilul", a incheiat Mihaela Ene. In sprijinul celor afirmate, invatatoarea ne-a prezentat un album cu peste 50 de fotografii in care se regaseste in ipostaze tandre cu Cristi Sandu.

Mihaela Ene mai sustine ca sotul judecatoarei Lila a fost actionar cu mama ei la firma SC Ideal Construct SRL, firma care a obtinut citeva lucrari de reparatii la Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" din Focsani.


Intors din Grecia, unde si-a petrecut luna de miere, Cristi Sandu ne-a declarat ca nu-l intereseaza situatia prezentata de Mihaela Ene si ca are mai multe dovezi si probe care vor combate spusele invatatoarei. "Sa asteptam sa se pronunte instanta pentru ca sint multe bazaconii in ce-a spus fata aia si n-a fost prietena mea. Eu am acte care dovedesc clar ca nu am nici o datorie. Sint niste haimanale care pur si simplu incearca sa arunce cu noroi in mine. Se va dovedi asta cit de curind. Oricum, nu inteleg ce amestec aveti dumneavoastra in treaba asta? Nu puteti scrie daca vine un nebun, bolnav psihic..., sint si dovezi care atesta lucrul asta!", a spus Cristi Sandu. Intrebat daca copilul Mihaelei Ene este al lui sau nu, Sandu nu a raspuns la intrebare, eschivindu-se.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.