Local

Secretarul comunei Ploscuteni, bolnav la pat

Doina Ganea
1 iun 2006 1623 vizualizări
Iulian Iancu a suferit un accident vascular dupa ce a picat examenul de licenta.

Primaria comunei Ploscuteni a ramas fara secretar. De mai bine de trei saptamini, activitatea primariei este ingreunata din aceasta cauza. Locuitorii comunei nu au reusit in ultima luna decit sa-si plateasca taxele si impozitele, oricare alte hirtii fiind inchise in fisetul secretarului Iulian Iancu, 46 ani, care se afla internat in spital, dupa ce a suferit un accident cerebral. In urma cu trei saptamini, pe cind se intorcea de la Focsani cu primarul Stefan Solomon, secretarului Iulian Iancu i s-a facut rau si a fost internat de urgenta la Spitalul din Adjud, dupa care a fost trimis la Spitalul Judetean Focsani. Constatind starea grava a lui Iulian Iancu, care a suferit un accident vascular, medicii l-au trimis la Spitalul "Dr. Bagdasar" din Bucuresti, unde a fost supus deja unei interventii chirurgicale. Potrivit primarului Stefan Solomon, secretarul comunal a suferit accidentul vascular pe fo dul unei suprasolicitari nervoase. "Cred ca i s-a facut rau pentru ca pierduse examenul de licenta. Era a doua oara cind il dadea. De aproape opt ani se chinuie sa-si faca facultatea si sa-si deschida un cabinet de avocatura. Cind i s-a facut rau, eram cu el in masina. L-am internat la spital si ne-a ajutat foarte mult, pe unde am fost, domnul Andrei Dulgheru", a declarat primarul Stefan Solomon. Deocamdata, singura persoana abilitata sa se ocupe de legalitatea actelor din Primaria Ploscuteni este contabila Aurelia Ciuraru, care are studii administrative. Pentru ca starea de sanatate a fostului secretar este precara, exista si posibilitatea ca un functionar din Primaria Homocea sa fie detasat ca secretar interimar la Ploscuteni, pina la insanatosirea lui Iulian Iancu sa u pina la organizarea unui concurs pentru acest post. In Primaria Plosuteni lucreaza si sotia secretarului, de profesie referent.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.