Local

Bebelus gasit mort in pat

Dan Chiriac
19 mai 2006 1177 vizualizări
Acesta nu figura in evidentele medicilor cu probleme medicale

O fetita de o luna si jumatate a fost gasita moarta in pat de catre mama sa. Incidentul s-a produs miercuri noaptea, iar autoritatile au fost anuntate in cursul diminetii de joi. Tinind cont de faptul ca Bolotestiul se afla in carantina de gradul I, echipa complexa formata din politisti si procuror a ajuns la fata locului abia dupa ce a primit acceptul autoritatilor. "In cazul exceptionale, ambulanta, autospecialele de pompieri, politia si masinile ce se ocupa cu aporvizionarea pe segmentul medical pot intra in localitatile aflate in carantina de gradul I", ne-a declarat comisarul sef Viorel Serbanoiu, seful IJP Vrancea. Ajunsi in comuna, anchetatorii au stabilit ca fetita decedata se numeste Mariana Cornea, nascuta pe data de 30 martie 2006. Micuta locuia impreuna cu mama sa, Adela Lacramioara Alexandrescu, 28 ani, in casa bunicii sale din Bolotesti. Tatal sau locuia la parinti, in comuna Naruja. Politistii vrinceni spun ca micuta traia in conditii total improprii, intr-o mizerie de nedescris si in mijlocul unei familii care consuma frecvent bauturi alcoolice. In cursul serii de miercuri, Lacramioara

Alexandrescu s-a culcat in acelasi pat cu micuta, iar a doua zi dimineata a gasit-o moarta. Anchetatorii au stabilit ca au de-a face cu o moarte suspecta in conditiile in care bebelusul nu figura in evidentele medicale cu vreo afectiune. Cadavrul a fost transportat la Serviciul Medico-Legal Vrancea pentru efectuarea necrospiei si stabilirea cu exactitate a cauzei mortii. Anchetatorii banuiesc ca, cel mai probabil, micuta a murit in urma sufocarii.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.