Local

Un focsanean vrea sa inapoieze un portofel gasit pe strada

Dan Chiriac
19 apr 2006 921 vizualizări
Barbatul asteapta ca posesorul sa revendice banii.

Un focsanean a gasit, ieri dimineata, un portofel plin cu bani pe strada. Marian Gheorghe lucreaza ca asistent - inspector la Agentia de Sanatate Publica Transport Bucuresti - Cabinetul de Igiena din statia CFR Focsani. Barbatul a plecat ieri dimineata cu microbuzul la serviciu, iar in fata unuia dintre liceele din oras a observat un portofel cazut pe jos. "Am solicitat soferului, Maricel Grajdeanu, sa opreasca si am luat din strada portofelul care era plin cu bani. Nu am gasit nici un fel de act, astfel incit am numarat banii in prezenta soferului. In interior se afla o suma considerabila de bani, precum si alte doua lucruri pe care cine va revendica acest portofel va trebuie sa le numeasca", ne-a spus Marian Gheorghe, care s-a prezentat ieri dimineata la redactia noastra. Gestul acestuia, care vine in Saptamina Patimilor, este de apreciat cu atit mai mult cu cit suma de bani din portofel nu este una de neglijat pentru un om de rind. "Nu m-am gindit nici o secunda sa folosesc acesti bani pentru ca eu cred in Dumnezeu si cred ca as fi pierdut mai mult daca as fi cheltuit acesti bani", ne-a spus Marian Gheorghe. Cine a pierdut un portofel in apropierea unui liceu din Focsani poate lua legatura cu Marian Gheorghe, la numarul de telefon 0742.341.701. Cei care vor suna vor trebui sa spuna zona in care si-a pierdut portofelul, culoarea si modelul acestuia, suma de bani care se afla in acel portofel, precum si celalalte doua lucruri care se aflau in interior. Politia municipiului Focsani a fost anuntata si face cercetari pentru identificarea adevaratului posesor al banilor.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.