Local

Militarul vrincean, tot in coma

Dan Chiriac
21 mar 2006 923 vizualizări
Starea de sanatate a militarului vrincean impuscat in cap, in teatrul de operatii Camp Mittica din Irak, ramine in continuare grava, dar stabila.

"Caporalul se afla in continuare in stare de coma, la acelasi spital din Kuwait. Pina in acest moment nu a fost facuta o interventie chrurgicala, pentru ca starea de sanatate a militarului nu permite acest lucru. Fiind in coma, nu s-a pus pina in acest moment problema transferarii sale la un spital dintr-o alta tara", ne-a declarat colonelul Cristinel Ghiga, purtatorul de cuvint al Ministerului Apararii Nationale. Dupa cum se stie, caporalul Lili Dobre a fost gasit impuscat in cap, in urma cu o saptamina, intr-un cort din teatrul de operatii din Irak. Comisia de ancheta care s-a deplasat in Irak studiaza mai multe variante cu privire la ranirea soldatului profesionist, dar cea mai probabila este sinuciderea. Sora militarului, Ionelia Zaharia, impreuna cu logodnica militarului, Marcela Echim, 27 ani, din Republica Moldova, insarcinata in cinci luni, banuiesc ca totul ar putea avea legatura cu mai multe mesaje de amenintare pe care Lili Dobre le-a primit pe telefonul mobil din tara. Oficial, deocamdata, nu se cunosc prea multe despre ce s-a intimplat de fapt, dar o comisie condusa de seful Batalionului 280 Infanterie Focsani a demarat o ancheta pentru a stabili imprejurarile in care s-a produs tragedia.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.