Local

Hotii au furat pui congelati din magazinul Avicola

Dan Chiriac
17 mar 2006 937 vizualizări
Si complexul comercial Milcovul a fost spart de hoti

Magazinul SC Avicola SA Focsani, situat pe bulevardul Brailei, a fost calcat de hoti in noaptea de miercuri spre joi. Autori necunoscuti au patruns prin fortarea usii in interiorul magazinului si, si-au umplut sacosele cu ce le-a cazut in mina. Infometati, acestia au bagat in traista mai multi pui congelati si citeva cartoane de oua. Pentru a nu ramine insetati, hotii s-au alimentat si cu mai multe sticle de apa minerala si suc. Spargerea a fost constatata de vinzatorii magazinului, in momentul in care au venit la munca. Imediat, acestia au anuntat patronul si politia. O echipa complexa de la Politia Focsani s-a deplasat la fata locului si a demarat cercetarile. Valoarea prejudiciului nu s-a putut stabili, aceasta urmind a fi cunoscuta cu exactitate dupa efectuarea inventarului. Politistii continua cercetarile pentru identificarea si prinderea autorilor. Totodata, politistii vrinceni au reusit sa-i identifice pe autorii spargerii de la Biserica din satul Strejescu, comuna Garoafa. Simbata, 25 februarie, hotii au patruns in lacasul de cult prin taierea lantului cu care era asigurata usa de la intrare si au sustras zeci de icoane asezate pe pereti. Icoanele erau cumparate si donate bisericii de catre enoriasi. Icoanele furate nu fac parte si nici nu sint susceptibile de a face parte din patrimoniul cultural national. Politistii nu au reusit pina acum decit prinderea unuia dintre autori, dar cercetarile au fost extinse si pentru descoperirea celorlalti participanti la spargere. In urma cu doua zile, autori necunsocuti au spart si magazinul Milcov, de unde au furat mai multe telefoane mobile si au incercat sa ia mai multe bijuterii de aur, dar nu au reusit din pricina faptul ca acestea erau incuiate in seif. Politistii ii cauta pe autorii acestei spargeri si nu exclud varianta ca acestia sa fie aceiasi cu cei care au dat spargerea din noaptea de miercuri spre joi.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.