Local

Copil fugit de acasa

Dan Chiriac
28 feb 2006 1082 vizualizări
Pustiul din comuna Straoane freventeaza garile.

Politistii vrinceni cer ajutorul cetatenilor pentru gasirea unui copil din comuna Straoane care a disparut de la domiciliul sau inca de pe 23 septembrie 2005 si despre care nu se mai stie nimic. Gabriel Iftime este cautat de politistii din toata tara, in special prin gari, locuri pe care le frecventeaza adesea. Inainte de a pleca de acasa, minorul le-a spus colegilor de clasa ca intentioneaza sa abandoneze scoala si sa plece la munca in alta localitate, fara a preciza unde anume, intrucit vrea sa aiba banii sai si sa nu mai dea socoteala la nimeni. Politistii spun ca este posibil ca minorul sa se afle in Bucuresti, pentru ca pina in anul 2000 a locuit in capitala. Copilul a mai parasit domiciliul de doua ori fiind gasit dupa mai multe luni in garile din Suceava si Focsani. Parintii spun ca l- au cautat in toate locurile in care s-ar fi putut ascunde, insa nu au dat de el si au cerut ajutorul politiei pentru a se asigura ca baiatul nu a murit. "Am renuntat sa-l mai cautam. Saptamina trecuta am fost in gara, la Focsani, unde l-am mai gasit odata. Data trecuta, Gabriel s-a dat drept cersetor si le-a spus politistilor ca nu are familie, iar acestia l-au crezut. Traia din mila calatorilor. Peste citeva zile se implinesc sase luni de cind nu l-am mai vazut. Il rugam sa ne anunte si sa ne ceara ajutorul daca are nevoie de noi", ne-a declarat Nicu Iftime, tatal adolescentului fugit de acasa. Parintii sustin ca nu l-au certat niciodata pe Gabriel, insa acesta are vadite inclinatii spre vagabondaj. Semnalmentele lui Gabriel Iftimie sint: 1,55-1,60 m, 50-60 kg, corpolenta robusta, par saten tuns scurt, fata ovala, ochi caprui, nas ascutit, frunte mijlocie, urechi mari, gura normala. Cind a disparut, adolescentul purta o geaca de culoare neagra, subtire, pantaloni negri, iar in picioare avea pantofi sport. Oamenii legii le cer celor care il vad pe acest copil sa anunte imediat politia.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.