Local

Lovita de iubit in centrul orasului

Dan Chiriac
10 ian 2006 986 vizualizări
Un tinar din Focsani s-a ales cu dosar penal dupa ce si-a batut prietena fata nici un fel de menajamente in plin centrul Focsaniului.

Potrivit politiei focsanene, duminica seara, in jurul orelor 19.30, intre Florin Grigoras, 30 ani, si prietena lui Daniela C. a izbucnit un scandal, in timp ce se aflau intr-un autoturism Cielo. Comportamentul tinarului a atras atentia mai multor trecatori, aflati in intersectia de la Ceasul Rau, care nu au ezitat sa inregistreze totul pe un telefon mobil. Oamenii au chemat imediat si o patrula a politiei, dat fiind ca tinarul devenea din ce in ce mai violent. "O lovea tot timpul si apoi a fost o urmarire ca-n filme cu Politia Rutiera. Cind a fost blocat de politisti, tinarul a coborit din masina si a mai lovit-o odata cu palma pe cea care parea a fi prietena lui. A lovit-o atit de rau de i-au sarit toate actele din buzunar", ne-a spus Laurentiu, un tinar care a filmat intreaga scena, dar care nu a vrut sa-si decline intreaga identitate. Un echipaj de la Politia Rutiera a pornit in urmarirea masinii in care se aflau cei doi. "Dupa ce au reusit sa-l blocheze in trafic, tinarul a continuat sa fie agresiv, conditii in care s-a solicitat ajutorul unui echipaj de ordine publica. S-a stabilit ca acesta a lovit-o pe prietena sa si a spart parbrizul masinii. Pe numele sau a fost intocmit dosar penal pentru lovire, care va fi inaintat Parchetului pentru solutionare", ne-a spus comisarul sef Ion Braileanu, seful Politiei Focsani. Deocamdata nu se cunosc motivele reale pentru care cei doi s-au certat, dar se pare ca cei doi erau prieteni de mai mult timp si a fost vorba de gelozie.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.