Local

Un tinar certat cu legea a fost omorit de o masina

Dan Chiriac
14 dec 2005 983 vizualizări
Un tinar din comuna Slobozia Bradului, cercetat de politisti in mai multe dosare penale pentru furt, si-a gasit sfirsitul dupa ce a fost izbit de o autoutilitara.

Potrivit Politiei Rutiere, luni noaptea, in jurul orelor 23.00, pe raza comunei Urechesti, Marian Iulian Hutanu, 24 ani, din Suceava, in timp ce conducea o autoutilitara Mercedes, cu numerele de inmatriculare SV-18-LUM, l-a surprins si accidentat mortal pe Berbenel Moise, 29 ani, care se deplasa pe jos. Politistii spun ca vinovat de producerea accidentului este tinarul din Slobozia Bradului, care a fost neatent. "Accidentul s-a produs in conditii de ceata densa si a avut ca si cauza traversarea prin loc nepermis si fara sa se asigure a pietonului", ne-a declarat inspectorul Adrian Oancea, de la Serviciul Politiei Rutiere. Soferul sucevean povesteste ca i-a fost imposibil sa evite impactul. "Era ceata si l-am vazut tirziu, in farul din stinga. A fost mult prea aproape, nici nu stiu daca am reusit sa frinez", ne-a declarat Iulian Hutanu, imediat dupa accident. In urma izbiturii, tinarul a fost aruncat in santul de pe partea dreapta a soselei nationale. La fata locului a sosit si un echipaj de la SAJ Vrancea, dar eforturile medicilor de a-l salva au fost in zadar. Politistii vrinceni au avut dificultati in identificarea victimei, dar in cele din urma, un tinar din Urechesti a reusit sa-l recunoasca pe om si sa le spuna politistilor ca este vorba de Berbenel, de la Slobozia Bradului, care este cautat de politie, pentru mai multe infractiuni. Se pare ca acesta venise la Urechesti, unde avea o relatie cu o fata din comuna.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.