Local

Cintec si dans, dupa ce si-au invins inspectorul sef

Dan Chiriac
30 nov 2005 833 vizualizări
Finala "Cupei 1 Decembrie" la minifotbal rezervata echipelor din cadrul IJP Vrancea a fost marcata de mari orgolii. Formatia Politiei Focsani a invins IJP Vrancea cu scorul de 1 - 0, intr-un meci in care ambitiile au fost la ordinea zilei.

Condusi de pe banca de comisarul sef Ion Braileanu si de comisarul Gheorghe Negoitescu, politistii focsaneni au cistigat in fata colegilor lor de la judet cu 1 -0, prin golul marcat de Tudorel Ivan, in repriza secunda. Sustinuta din tribuna de politistii aflati in timpul servicului, formatia de la municpiu a transat disputa in favoarea sa, desi in tabara adversa a evoluat si inspectorul sef, noul comisar sef, Viorel Serbanoiu. Desi au fost si voci care au cerut ca inspectorul sef sa fie protejat, pentru a se evita unele sanctiuni pe linie profesionala, cei de la muncipiu nu s-au dat la o parte si l-au atacat de fiecare data pe Viorel Serbanoiu, uneori chiar si peste limita regulamentului. In finala mica a competitiei, echipa Politiei Adjud a invins cu scorul de 5 -1 pe cea a Biroului comunal de Politie Gugesti, dupa ce, la pauza, scorul a fost de 1 - 0. La final, politistii de la municipiu au sarbatorit din plin victoria impotriva echipei inspectorului sef, cintind si dansind in vestiarele de la Sala Polivalenta. De partea cealalta, echipa de la judet a primit cu greu infringerea in fata colegilor de la municipiu si a promis razbunare cu proxima ocazie.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.