Local

Amenzi de la Garda de Mediu

Iulia Crețu
29 nov 2005 863 vizualizări
Comisarii Garzii de Mediu Vrancea au efectuat saptamina trecuta 23 de controale in tot judetul cu scopul de a-i amenda pe cei care incalca normele de protectia mediului.

Si pentru ca o parte dintre cei verificati au fost descoperiti cu nereguli, au fost aplicate amenzi de

66 de milioane de lei. Au fost verificate servicii de salubritate, abatoare, biodiversitate, distributia de carburanti, consiliile locale sau asistenta spitaliceasca. "Saptamina trecuta am desfasurat 23 de controale in tot judetul care s-au lasat cu aplicarea de sanctiuni in valoare de 66 de milioane de lei. Am avut si un caz la o sesizare pe linie de salubritate, cu o depozitare de gunoaie in albia majora a riului Milcov, in comuna Golesti, care s-a soldat cu o amenda de 15 milioane de lei pentru persoana fizica si cu remedierea imediata a situatiei. Inca o amenda am mai dat pentru un gater la Tulnici pentru nerespectarea obligatiilor legale privind depozitarea deseurilor", ne-a spus Aurel Cristian, comisar-sef la Garda de Mediu Vrancea.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.