Local

Dacie decapotata pe E 85

Dan Chiriac
19 nov 2005 1534 vizualizări
Soferul a murit pe loc, in timp ce alte patru persoane sint la spital

Cinci brasoveni au fost implicati aseara intr-un cumplit accident rutier produs pe soseaua E 85, intre localitatile Haret si Calimanesti. Potrivit politiei, in jurul orelor 17.30, soferul unui TIR, Constantin Bejan, 44 ani, din Marasesti, a ramas fara sistemul de iluminare pe spate si, in timp ce incerca sa remedieze defectiunea, o masina Dacia, cu numere de Brasov, a intrat cu viteza sub TIR. Varianta politiei este confirmata chiar de soferului TIR-ului. "Veneam de la Adjud, unde incarcasem BCA si mergeam la Focsani. La iesirea din Calimanesti am ramas fara lumini si am oprit pe banda intii pentru a remedia defectiunea. Aveam probleme si cu sistemul de iluminare pe spate, dar si la motor. Am incercat sa fac legatura pe direct, dar nu am avut timp ca Dacia a intrat sub TIR. Recunosc ca nu aveam triunghi reflectorizant", ne-a declarat Constantin Bejan. In urma impactului, Dacia a intrat pe jumatate sub TIR, conditii in care cupola acesteia a fost dislocata si aruncata la citeva zeci de metri de locul accidentului. Soferul Daciei, Gheorghe Virlan, 48 ani, din Brasov a murit pe loc strivit sub fiarele contorsionate. Pentru scoaterea cadavrului a fost nevoie de interventia unui echipaj de descarcerare. "Am intervenit pentru descarcerarea soferului, care din nefericire era deja decedat. Victima era prinsa sub bord, iar interventia nu a ridicat probleme deosebite. Decesul barbatului a fost constatat de medicii de la ambulanta", ne-a declarat plt. Emil Petrea, de la ISU Vrancea. Celelalte patru victime ale accidentului au fost preluate de echipajele de la SAJ Vrancea si transportate la Spitalul Clinic de Urgenta Focsani. "Tita Manole, 27 ani, are fractura la mina stinga, Eugen Manole, 37 ani, este semicostient sieste politraumatizat. Maricica Manole, 36 ani, si copilul sau de numai 11 ani, au suferit contuzii minore si sint in afara oricarui pericol", ne-a declarat dr. Simona Ionescu, de pe echipajul SAJ.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.