Local

Criminalul de la Cimpineanca, trimis in judecata

Dan Chiriac
16 nov 2005 1507 vizualizări
Georgel Slabu, 38 ani, despre care procurorii cred ca este autorul omorului deosebit de grav in timpul caruia i-a cazut victima Aurel Pascu, 71 ani, din Focsani, a fost trimis in judecata de procurorii vrinceni.

In timpul anchetei, procurorii au stabilit ca Georgel Slabu i-a aplicat lui Aurel Pascu, fost sofer la IJTL Focsani, mai multe lovituri cu un ciocan in zona capului si a pieptului, in urma caruia batrinul a decedat in chinuri groaznice. Anchetatorii au stabilit ca omorul a fost comis in scop de jaf. Imediat dupa comiterea faptei, spun anchetatorii, Georgel Slabu a falsificat buletinul victimei, prin inlocuirea pozei si a mers, impreuna cu Gabriel Paun, zis Zazu, si sotia sa, la un notariat, in scopul vinzarii apartamentului victimei.

In cele din urma, cumparatorul si-a dat seama ca este victima unei inscenari si a renuntat la achizitionarea imobilului. De asemenea, Georgel Slabu a vindut mai multe bunuri, printre care masina de

spalat si televizorul din apartamentul victimei. Dupa comiterea faptei, Georgel Slabu a fugit la Sinaia, unde a avut un accident, dupa ce o soba pe gaze i-a explodat in fata. De pe Valea Prahovei, acesta a fost ridicat de politistii vrinceni si adus la Focsani, unde a fost internat in spital. Desi a suferit arsuri de

gradul unu si doi in zona fetei, pe numele lui Georgel Slabu a fost emisa ieri dupa-amiaza o propunere de arestare preventiva. Instanta de judecata urmeaza a stabili daca va fi emis un mandat de arestare pe 30 de zile. Pe linga infractiunea de omor deosebit de grav, Georgel Slabu va fi acuzat si de tilharie, tentativa la inselaciune, inselaciune, fals si uz de fals si fals privind identitatea. Pentru faptele sale, Georgel Slabu risca sa stea dupa gratii pina la 25 de ani.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.