Local

Batrin omorit cu bolovani la Cimpineanca

Dan Chiriac
11 nov 2005 1149 vizualizări
Septuagenarul Aurel Pascu a fost gasit desfigurat intr-o baraca

Un focsanean a fost gasit mort in cursul zilei de ieri, intr-o baraca situata la marginea comunei Cimpineanca. Politistii vrinceni au fost sesizati in cursul zilei de miercuri de o vecina despre faptul ca Aurel Pascu, in virsta de 71 ani, nu a mai fost vazut de nimeni in ultima vreme, ceea ce i se pare suspect. Ieri dimineata, rudele batrinului au reclamat din nou la politie disparitia batrinului si au spus ca, mergind in zona Autobazei 2, zona unde familia Pascu detinea o proprietate, a vazut incuietoarea de la poarta fortata. In aceste conditii, in jurul orelor 14.30, la fata locului s-a deplasat o echipa de criminalisti, care a descoperit intr-o baraca aflata in curte cadavrul barbatului aflat intr-o balta de singe. Batrinul avea fata desfigurata dupa ce a fost lovit, cel mai probabil, cu o piatra, de multiple ori in zona capului si a pieptului. In baraca din lemn in care a fost gasit cadavrul totul era plin de singe, semn ca victima a fost batuta crunt inainte sa-si dea duhul. Criminalistii au incercat sa adune cit mai multe urme de la locul faptei in incercarea de a ajunge la autorii cumplitului omor. Au fost luate mai multe obiecte pe care ar putea exista amprentele criminalului. Vecinii lui Aurel Pascu nu pot sa-si explice cine l-a omorit pe batrin si nici motivul pentru care acesta a platit cu viata. "Era vecinul meu, statea in oras. Aici era ca un loc de refugiu pentru el. Venea sa mai lucreze la gradina, unde cultiva legume. L-am vazut ultima oara acum citeva saptamini. Nu pot intelege cine si ce a avut cu el. Noi nu am auzit nici un zgomot suspect", ne-a spus Lucian Alexe. Medicii legisti au stabilit ca moartea batrinului a survenit datorita mai multor lovituri aplicate in zona capului si pe tot restul corpului cu bucati de de beton si cu o furca gasita prin curte. "Indiscutabil, este vorba despre un omor. Ancheta noastra continua pentru identificarea autorilor", ne-a declarat aseara procurorul Ion Lefter, seful Parchetului de pe linga Tribunalul Vrancea. Anchetatorii iau in calcul posibilitatea ca batrinul sa fi fost victima unei razbunari. Din cite se stie, Aurel Pascu era divortat.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.