Local

Robert Turcescu vine la Focsani pe 29 octombrie

Mihai Boicu
7 oct 2005 880 vizualizări
Cunoscutul jurnalist isi va lansa aici si volumul "Dans de Bragadiru"

Jurnalistul Robert Turcescu este asteptat pe 29 octombrie la Focsani, in cadrul "Prelegerilor pentru democratie", organizate de Clubul Focsani al Asociatiei Pro Democratia. Cunoscutul realizator al emisiunilor "100%", de pe postul de televiziune Realitatea TV, si "Romania in direct", de la Europa FM, a pus conditia sa fie singurul invitat. "Va fi o discutie libera cu liceenii si studentii pe care vom reusi sa-i aducem, despre politica, mass media, rolul mass mediei in societate", ne-a declarat Gabriela Obodariu, presedintele APD Focsani. Aceasta a propus ca tema intilnirii sa fie "Politica si mass media", insa decizia finala in aceasta privinta ii revine jurnalistului. Robert Turcescu isi va lansa la Focsani si volumul "Dans de Bragadiru", in care sint cuprinse articolele pe care le-a publicat in revista "Dilema". Criticii spun ca articolele sale se remarca prin observatia fina si analiza atenta si pertinenta a societatii de azi, dar si prin stiinta apropierii de cititori, prin atragerea acestuia catre spectacolul lumii. Robert Turcescu a avut o ascensiune spectaculoasa in presa in ultimii ani, dupa ce a devenit cunoscut datorita emisiunii "Romania in direct", de la Europa FM. Emisiunea "100%" l-a transformat intr-o vedeta si, datorita si acestui fapt, a fost numit redactor sef la Cotidianul o data cu relansarea ziarului, post pe care l-a ocupat pina in luna septembrie. Vizita lui Robert Turcescu continua seria manifestarilor organizate de APD Focsani sub egida "Prelegeri pentru democratie" de la inceputul acestui an, cind presedinte al Clubului era regretatul profesor Ionel Sirbu. "Am vorbit cu Emil Hurezeanu, pe care am putea sa-l avem invitat in primavara. Nu stiu daca pe parcursul iernii vom putea organiza intilnirile lunar, insa in primavara vom demara in forta. Speram ca sa-l aducem pe Andrei Plesu pina la sfirsitul anului", ne-a mai spus Gabriela Obodariu.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.