Local

InfoPol

Matei Bratu
5 sep 2005 678 vizualizări
Moarta in casa

O batrina a fost gasita moarta in casa de fiul sau. Simbata dupa amiaza, politistii au fost anuntati de catre Alexandru Beres, din Focsani, despre faptul ca mama sa, Safta Beres, (86 ani) este decedata in apartamentul sau. Politistii au gasit cadavrul femeii in dormitor, insa, din cauza starii avansate de putrefactie, nu s-a putut stabili daca prezinta urme de violenta. Batrina era cardiaca.


Injunghiat cu surubelnita

Un tinar a fost injunghiat pe strada cu o surubelnita. Duminica in zori, politistii au fost anuntati de Ionut Serban, din Focsani, despre faptul ca, in timp ce se deplasa pe b-dul Bucuresti, pe fondul unui conflict spontan si al consumului de alcool, a fost lovit cu o surubelnita in zona inimii. Victima le-a declarat politistilor ca il cunoastea pe agresor "din vedere". Politistii fac cercetari pentru identificarea agresorului.


Bataie intre femei

Doua femei din comuna Valea Sarii s-au luat la bataie din cauza unui gard. Maria Giurgea (54 ani) a reclamat la politia din comuna Valea Sarii faptul ca a fost lovita de consateanca sa, Zina Paraschiv (56 ani). Oamenii legii spun ca ca cele doua s-au luat la bataie pe fondul neintelegerilor legate de delimitarea unei proprietati. Reclamanta a ajuns la spital pentru ingrijiri medicale. Cercetarile continua.


Tilharit in casa

Un batrin din Popesti a fost tilharit in propria casa. Politistii au fost sesizati despre faptul ca o persoana necunoscuta a patruns in locuinta lui Leonida Niculescu (71 ani) si, dupa ce l-a lovit cu pumnii in fata, i-a sustras suma de 100 lei. Politistii au stabilit ca agresorul se numeste Nicusor Hera, (32 ani) si este vecin cu victima. Acesta a intrat in locuinta batrinului si i-a luat banii, pe fondul unor neintelegeri legate de suma pe care tinarul trebuia sa o primesca pentru lemnele pe care i le dusese batrinului. Din prejudiciu s-a recuperat suma de 40 lei.


Violata in drum spre casa

O tinara din Focsani a reclamat la politie faptul ca a fost violata. Potrivit IPJ Vrancea, duminica dimineata, politistii au fost anuntati de D. A., (17 ani) despre faptul ca, in timp ce se intorcea de la o discoteca, a fost acostata de un tinar necunoscut si constrinsa sa intretina cu acesta raporturi sexuale in aer liber. De asemenea, tinara sustine ca i-a fost furat si telefonul moobil. Victima a fost suspusa unui examen ginecologic pentru a se stabili daca intr-adevar a fost violata. Politistii continua cercetarile pentru a se stabili cu exactitate imprejurarile in care a fost comis violul si pentru identificarea autorului.


Au izbit copacul

Un tinar a fost ranit dupa ce a intrat cu masina in copac. Vineri seara, in afara Focsaniului, focsaneanul Daniel Gropnicu, (19 ani) in timp ce conducea un o Dacia de la Odobesti, din cauza neatentiei, a pierdut controlul asupra volanului, a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu un copac de pe marginea drumului. In urma impactului soferul a fost ranit grav, fiind internat in spitalul din Focsani.


Bataie la Extrem

Un galatean sustine a fost agresat in fata discotecii Extrem. Potrivit politiei, Elvis Nesan (19 ani ) din Galati, s-a plins ca, impreuna cu mai multi prieteni de-ai sai, a avut o altercatie cu personalul de paza de la

discoteca Extrem. Dupa ce scandalul dintre cele doua grupuri s-a potolit,galateanul a observat ca ii lipseste lantisorul din aur de la git, care mai tirziu a fost gasit. Cercetarile continua pentru a stabili imprejurarile in care s-a produs incidentul reclamat.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.