Local

A vrut sa se ascunda de politie

Matei Bratu
5 aug 2005 722 vizualizări
In cadrul unei actiuni politienesti, miercuri, politistii focsaneni au fugarit un sofer care s-a "ascuns" de frica sa nu fie depistat sub influenta alcoolului.

In cadrul unei actiuni politienesti, miercuri, politistii focsaneni au fugarit un sofer care s-a "ascuns" de frica sa nu fie depistat sub influenta alcoolului. Pe strada Bicaz din Focsani, un echipaj al Politiei Rutiere l-a depistat pe Marinica Cioruta (50 ani) din Focsani, care, aflindu-se la volanul unui autoturism Volvo, a incercat sa loveasca doi rromi insa, cind a observat politistii, a accelerat si intrat in curtea unei firme. Politistii au pornit in cautarea lui, insa, cind a fost gasit, soferul nu a vrut sa recunoasca ca s-a ascuns de politie. "Am intrat aici ca sa iau o betoniera. Nu m-am ascuns. Mai sint cu doi muncitori in masina care trebuie sa ma ajute. Nu stiu de ce au venit dupa mine", ne-a spus Marinica Cioruta. Paznicul societatii s-a speriat cind a vazut agitatia si le-a spus politistilor ca nu l-a mai vazut niciodata pe soferul buclucas. Politistii l-au testat cu aparatul alcooltest si, desi acesta s-a prefacut ca sufla, pina la urma adevarul a iesit la iveala: Marinica Cioruta avea 0,16 grame alcool in aerul expirat. In fata rutieristilor soferul a recunoscut ca a baut "doar o bere". Barbatului i-a fost retinut permisul de conducere pe o perioada de 90 de zile pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice. In cadrul aceleasi actiuni, politistii au aplicat peste 300 de amenzi cele mai multe fiind pentru nepurtarea centurii de siguranta, depasirea vitezei legale si pentru traversarea neregulamentara a strazii.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.