Local

Automutilare la inaltime

Matei Bratu
20 iul 2005 940 vizualizări
Adrian Smeu a fost cu greu convins sa coboare din stilp

Un tinar din Garoafa s-a automutilat si a incercat sa se arunce de pe un stilp de telefonie mobila, pentru a atrage atentia asupra nedreptatilor care i se fac. Luni dupa amiaza, politistii focsaneni au fost anuntati ca un barbat s-a urcat pe o antena de telefonie mobila din fata Primariei Garoafa, la o inaltime de 50 de metri, avind asupra lui un cutit cu care s-a taiat pe burta. Politistii au stabilit ca barbatul se numeste Adrian Smeu si are 27 de ani. Protestatarul a solicitat oamenilor strinsi linga stilp sa fie chemat primarul Gheorghe Maghiaru care sa-i rezolve doleantele. "Luni a muncit cu ziua cu mai multi baieti. Spre dupa amiaza s-a imbatat si a plecat la centru. Acolo s-au urcat pe un sitlp, cu un cutit in mina, si a inceput sa se taie. Nu stiu de ce s-a urcat, ce necazuri are. De obicei nu face rau", ne-a spus Pavel Smeu, tatal tinarului. Varul tinarului spune ca Adrian este suparat pentru o bataie primita in urma cu citeva luni. "Striga in gura mare ca l-au batut oamenii si viceprimarul comunei, inainte Pasti. Spunea ca se omoara. Ulterior, am auzit ca a ajuns la psihiastrie", ne-a spus varul protestatarului. Adrian Smeu a fost coborit de pe stilp de vecini, dupa nenumarate incercari. Tinarul a fost transportat la Spitalul Judetean, la sectia de psihiatrie, unde a fost diagnosticat cu abuz de alcool, tulburari de comportament si automutilare. Rudele tinarului spun ca acesta nu a mai fost niciodata internat la psihiatrie, insa nu exclud ca Adrian sa aiba probleme de natura psihica.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.