Local

Pesedistii cred ca Guvernul Tariceanu a intrat la apa

Mihai Boicu
11 iul 2005 618 vizualizări
Parlamentarii PSD de Vrancea George Baesu si Angel Tilvar au declarat simbata, in cadrul unei conferinte de presa, ca sint impotriva alegerilor anticipate, insa partidul pe care il reprezinta este pregatit pentru a prelua puterea.

Parlamentarii PSD de Vrancea George Baesu si Angel Tilvar au declarat simbata, in cadrul unei conferinte de presa, ca sint impotriva alegerilor anticipate, insa partidul pe care il reprezinta este pregatit pentru a prelua puterea. Senatorul Angel Tilvar, fost membru PD, a spus ca "exista tentatia puterii absolute a domnului Traian Basescu" si ca prin alegerile anticipate acesta urmareste crearea unei "republici de tip prezidential". "Acest guvern se agata de orice ca sa declanseze alegeri anticipate la o perioada de timp in care lipsa de performante sa nu se resimta la nivelul cetateanului", a declarat Angel Tilvar. Acesta a mai spus ca actualul guvern nu face altceva decit sa gestioneze crize, asa cum se intimpla si in perioada 1996- 2000. "Ca deputat de Vrancea, nu pot decit sa ma bucur ca si Guvernul Tariceanu a fost luat de ape", a spus si George Baesu, adaugind ca declararea de catre Curtea Constitutionala ca neconstitutionale a unor prevederi din legile justitiei "a facut imposibil un alt abuz al actualei puteri, sa se ocupe de sefii de instante asa cum s-a ocupat de sefii de institutii descentralizate". Senatorul Angel Tilvar nu a vrut sa se pronunte asupra faptului ca prevederile neconstitutionale au fost cerute de Uniunea Europeana si a afirmat ca "deciziile Curtii Constitutionale nu se comenteaza, sint sacre". Dupa cum se stie, mai multi judecatori din dintre cei care s-au pronuntat asupra acestei probleme au legaturi cu oameni de la virful PSD. Parlamentarii pesedisti au declarat ca, deocamdata, nu s-a pus problema alcaturii listelor de candidati la nivel local si s-au declarat convinsi ca in Vrancea PSD va avea un scor mai bun decit la alegerile de anul trecut. "Nimeni nu poate sa fie sigur ca va fi inclus pe liste", a precizat senatorul Angel Tilvar.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.