Local

Festivalul Berii, pazit de mascati

Matei Bratu
6 iul 2005 804 vizualizări
Astazi incep Zilele Focsaniului. Politistii spun ca le vor pune fiola bautorilor de bere pentru a nu se urca bauti la volan.

Pe perioada desfasurarii Zilelor municpiului Focsani si a Festivalului Berii, toate fortele de ordine au fost mobilizate pentru asigurarea permanentei in zona stadionul "Milcovul", locul unde s-au mutat in acest an manifestarile si bautul berii. Politistii de la Ordine Publica, alaturi de 21 de jandarmi, vor incerca pe toata durata festivalului sa mentina ordinea si siguranta publica. Alaturi de acestia, conducerea IPJ Vrancea va trimite in Sud si doua grupe DPIR pentru a interveni in momentul in care se vor ivi scandaluri. Nici pompierii nu vor sta deoparte asigurind interventiile in caz de incendiu, dar nu vor fi lipsi nici controale la standuri. "Un echipaj de la unitatea de pompieri se va afla seara de seara in zona stadionului pentru a preintimpina evenimentele nedorite. Toate autospecialele din dotarea inspectoratului sint pregatite sa intervina in caz de nevoie. De asemenea, inspectorii vor controla fiecare stand pentru verificarea respectarii masurilor de prevenire si stingere a incendiilor in aceste locuri. Acestia se vor afla permanent in zona pina la terminarea manifestarilor. Pompierii vor verifica si toate obiectivele din oras unde se vor desfasura manifestari culturale sau artistice", ne-a declarat colonelul Titi Dochia, purtatorul de cuvint al ISU Vrancea Focsani. Totodata, echipajele Politiei Rutiere vor dirija traficul in zona pentru evitarea ambuteiajelor. "Zilnic vor fi organizate actiuni pe linie de alcool pentru depistarea soferilor care consuma bauturi alcoolice dupa care se urca la volanul masinii", a spus comisarul Viorel Gheorghe, seful SPR Vrancea. Totodata Serviciul de Ambulanta va trimite in cartierul SUD, in fiecare seara, cite un echipaj, care va fi pregatit sa intervina. Pentru linistea cetatenilor, inspectorii OPC, DSP si DSV vor "patrula" printre comercianti si vor controla calitatea produselor oferite spre vinzare. "Vor fi echipe mixte formate din cite un inspector de la fiecare institutie abilitata. Vom veghea asupra cpnsumatorilor si ii atentionam sa vinda doar produse sigure pentru a nu pune in pericol siguranta consumatorului", au spus inspectorii OJPC Vrancea. Desi zona va fi impinzita de forte de ordine, acestea spera sa nu fie nevoie sa intervina. "Solicitam cetatenilor sa adopte o conduita adecvata in toata aceasta perioada pentru a preintimpina eventualele acte de tulburare a ordinii si linistii publice si sa sprijine efectivele de politie si jandarmerie in desfasurarea activitatilor specifice", a fost apelul politistilor catre cei care vor participa la sarbatoarea Focsaniului.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.