Local

Biblioteca lanseaza concursul angajatul anului

Iulia Crețu
5 iul 2005 715 vizualizări
Biblioteca Judeteana "Duiliu Zamfirescu" Focsani doreste ca angajatii sai sa fie in permanenta la cele mai inalte standarde din punct de vedere al performantelor profesionale.

Biblioteca Judeteana "Duiliu Zamfirescu" Focsani doreste ca angajatii sai sa fie in permanenta la cele mai inalte standarde din punct de vedere al performantelor profesionale. Pentru a-i motiva si pentru a spori gradul de inedit, conducerea institutiei a hotarit sa lanseze provocarea numita "angajatul anului". Competitia va antrena in crearea de proiecte educationale, de atragere la lectura a cititorilor, toate filialele din Focsani, iar propunerea cea mai interesanta va fi recompensata cu un premiu material simbolic de 5 milioane de lei si punerea in practica a programului respectiv. "In viata unei institutii, si implicit a bibliotecii, apare un moment de lene, de pauza, un fel de recreatia mare. Noi trebuie sa promovam in permanenta imaginea bibliotecii, a cartii si a lecturii, dar trebuie sa-i motivam intr-un fel si pe angajati. Concursul ii va antrena pe bibliotecari in conceperea unor proiecte. Acestea vor fi expuse si sustinute in fata consiliului de administratie, iar cel mai bun va fi pus in practica. Cei de la «Sectia de Copii si Tineret» deja au venit cu o idee pentru acest proiect, dupa cum au spus ei este unul traznet", ne-a spus Teodora Fintinaru, directoarea Bibliotecii "Duiliu Zamfirescu". Termenul limita pentru predarea proiectelor este 1 septembrie, inceputul noului an scolar, dar acesta se poate amina daca proiectele sint deosebite si necesita mai mult timp pentru finalizare. Programele cele mai bune si creatorii lor vor fi rasplatiti si prin consolidarea ideii in rindul cititorilor fideli cum ca biblioteca este cel mai important centru de informare comunitara, pentru toate categoriile de public si care ofera servicii gratuit. Reprezentantii bibliotecii spun ca antrenarea angajatilor in asemenea programe reprezinta si o motivare, unde cel mai bun primeste un bonus pentru creativitate si originalitate.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.