Local

Batrinul ingropat in beci a fost omorit in scop de jaf

Dan Chiriac
4 iul 2005 810 vizualizări
Batrinul a murit dupa ce a fost strangulat cu un cablu

Ancheta in cazului lui Gavrila Marta, de 76 de ani, barbatul gasit mort in beciul casei sale a scos la iveala primele certitudini. Astfel, in urma efectuarii necropsiei, medicii legisti au stabilit ca moartea batrinului a fost un extrem de violenta. Echipa operativa care se ocupa de caz a stabilit ca Gavrila Marta a fost omorit in scop de jaf. Autorii au scototcit toata casa in speranta gasirii de banii si obiecte de valoare. Totodata, ancheta a scos la iveala ca batrinul a fost omorit in casa, prin strangulare, cu un cablu electric. De asemenea, spun anchetatorii, autorii l-au sufocat pe batrin introducindu-i in gura un calus din lemn. Dupa ce l-au sugrumat, criminalii au pus cadavrul intr-o plapuma si l-au carat in beciul casei. Apoi, cadavrul a fost acoperit, iar usa beciului inchisa ermetic. Modul de actiune poate duce la ideea ca omorul a fost comis de mai multe persoane. Deja, anchetatorii au un cerc de suspecti si spun ca e doar o chestiune de timp pina ce autorii vor ajunge dupa gratii. Dupa cum se stie, vineri dimineata, politistii au fost anuntati despre faptul ca in beciul unei case din comuna Pufesti a fost gasit cadavrul lui Gavrila Marta. Cadavrul a fost descoperit de vecini, care dupa ce au vazut toata casa ravasita si-au dat seama ca batrinul patise ceva rau. Anchetatorii nu exclud varianta ca autorii sa fie din rindul colegilor de bautura ai batrinului si se gindesc la posibilitatea ca acesta sa se fi laudat tovarasilor de pahar ca are bani. De atfel, vecinii spun ca ultima data cind l-au vazut pe Gavrila Marta a fost ziua de joi, cind acesta a baut cu mai multi consateni la barul din localitate. Politistii continua cercetarile pentru identificarea si prinderea autorilor. Deja, in comuna Pufesti s-a instalat o stare de teama, localnicilor fiindu-le teama sa mai iasa noaptea pe strada. Satenii spun ca in comuna lor nu s-a mai comis de mult timp un omor.






În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.