Local

Culmea ghinionului

Dan Chiriac
10 iun 2005 1169 vizualizări
Un focsanean a ramas fara masina, la 12 ore dupa achizitionare. Autoturismul a fost distrus din cauza incendiului iscat de un scurtcircuit electric, produs la bateria masinii

Un tinar din Focsani se poate considera un mare ghinionist, dupa ce masina pe care o achizitionase in urma cu 12 ore a luat foc. In noaptea de miercuri spre joi, in jurul orelor 4.00, pompierii de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Vrancea au fost anuntati despre faptul ca pe strada Gh. Magheru din Focsani arde o masina. "Pe la orele 4.00, am auzit o bubuitura puternica, dupa care m-am intors pe partea cealalta. Imediat am observat si o flacara puternica si m-am dus la geam sa vad ce se intimpla. Era o Dacie care ardea. Am sunat imediat la pompieri", ne-a spus focsaneanul Neculai Popa, cel care a anuntat pompierii. La fata locului s-a deplasat imediat o autospeciala, iar pompierii au intervenit pentru stingerea focului. Interiorul masinii a fost mistuit de flacari in proportie de 80 la suta.

Incendiul s-a produs din cauza unui scurtcircuit electric produs la bateria masinii. Pompierii nu au reusit sa-l gaseasca pe proprietarul autoturismului la primele ore ale diminetii. Surpriza a aparut abia cind Nicu Darie s-a trezit si si-a gasit masina distrusa. "Dimineata, prietena mea s-a uitat pe geam si a vazut masina arsa. Am sunat la politie, care m-a trimis la pompieri. Acolo am aflat ca masina fusese distrusa intr-un incendiu, provocat de un scurtcircuit electric. Vroiam sa cumpar masina si am luat-o in probe miercuri la orele 16.00, de la un cetatean din comuna Spulber. Vinzatorul mi-a spus ca a avut ceva probleme la baterie si la sistemul electric, dar mi-a zis ca a fost la electrician si s-au rezolvat. Am ajuns acasa la orele 2.00 noaptea si nu am stiut nimic pina cind m-am trezit", ne-a spus Nicu Darie, cel care urma sa devina proprietarul masinii in cel mai scurt timp. Barbatul urma sa plateasca suma de o suta de milioane de lei pentru achizitionarea autoturismului. "Am vorbit cu cel de la care am cumparat masina si mi-a propus sa platim jumatate-jumatate reparatiile. Are asigurare CASCO. Nu stiu daca voi mai lua masina dupa ce aceasta va fi reparata", a mai adaugat Nicu Darie. Interesant este ca motorul masinii, fabricate in anul 2002, cit si partea din spate au suferit doar avarii minore, desi flacarile care au cuprins autoturismul au fost de o mare intensitate.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.