Local

Corpul de Control al MAPDR inspecteaza Vrancea

Gabriel Sava
2 iun 2005 720 vizualizări
Directia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Vrancea se afla, incepind cu aceasta saptamina, in atentia Corpului de Control al Ministrului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR).

Directia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Vrancea se afla, incepind cu aceasta saptamina, in atentia Corpului de Control al Ministrului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR). Potrivit unor informatii neoficiale, actiunea de control are la baza anumite sesizari privind activitate desfasurata de ultimii doi directori, Ion Marin si Nicolae Marculescu. Fostul subprefect Marculescu, director al DADR din ianuarie pina in mai, ar fi in atentia Corpului de Control al MAPDR deoarece ar fi supervizat anumite aspecte nelegale in institutia pe care a coordonat-o. Din pacate, acesta nu a putut confirma sau infirma acuzatiile care i se aduc, nefiind de gasit pe telefonul mobil. Tot neoficial, directorul adjunct Viorica Gheonea si persoanele din cadrul biroului de contabilitate ar fi, de asemenea, vizate in mod special de acest control. Costica Neata, directorul DADR Vrancea, a confirmat existenta acestui control la institutia pe care o coordoneaza. "Este vorba de un control anual pe care il efectueaza Corpul de Control al Ministrului. Echipa este formata din doi inspectori si, din cite cunosc la acest moment, controlul vizeaza activitatea, in ansamblu, desfasurata de DADR Vrancea in ultimul an. Nu stiu daca s-au formulat vreun fel de acuzatii", a declarat Costica Neata, directorul DADR Vrancea. Conform aceleiasi surse, controlul se va desfasura pe durata a cel putin o saptamina. Adrian Tibu, purtator de cuvint al MAPDR a afirmat ca la finalizarea controlului, presa va primi un raport privind actiunea de control din Vrancea. Vom reveni cu amanunte.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.