Local

Izbit de masina L'Oreal

Dan Chiriac
27 mai 2005 706 vizualizări
Un batrin a murit dupa ce a traversat strada neregulamentar.

Un batrin din comuna Gura Calitei a murit, ieri dimineata, dupa ce a fost lovit de un microbuz. Potrivit politiei, in jurul orelor 4.30, in timp ce conducea un microbuz cu numere de Bucuresti, Marian Oprea, in virsta de 22 de ani, din Capitala, pe raza comunei Dumbraveni, l-a accidentat pe Simion Bratu, un pensionar in virsta de 77 de ani. Din primele cercetari, politistii au stabilit ca vinovat de producerea accidentului este pietonul, care s-a angajat in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure. Masina implicata in accidentul de ieri dimineata apartine societatii L\'Oreal Romania. Pasagerul din dreapta povesteste ca totul s-a intimplat foarte repede, impactul neputind fi evitat. "L-am vazut ca merge pe banda a doua si vine spre noi. Soferul a incercat sa evite, dar el a iesit drept in fata noastra", spune Ciprian Acasandrei, din Piatra Neamt. Desi in spatele microbuzul se afla o Ambulanta, barbatul nu a mai putut fi salvat. "Era intuneric afara. Nu aveam viteza. La 15 metri de trecerea de pietoni m-am trezit cu barbatul pe banda a doua. Nu am apucat sa frinez. In spatele meu era o Salvare, iar medicii i-au acordat primul ajutor", a declarat soferul Marian Oprea. Cu toate eforturile medicilor, batrinul a fost declarat mort. Politistii le recomanda pietonilor sa traverseze strada numai pe trecerile de pietoni pentru a evita astfel de evenimente. "Recomandam pietonilor ca, atunci cind se angajeaza in traversarea strazii, sa se asigure si sa treaca numai prin locurile marcate", spune inspectorul Zorel Burlan, din cadrul SPR Vrancea.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.