Local

Barbat facut bucati de o motocositoare

Dan Chiriac
24 mai 2005 897 vizualizări
Un barbat din Cirligele a adormit in lucerna si a fost taiat cu motocositoarea de patronul sau. Dupa accident, barbatul a fugit, fiind gasit aseara pe o banca, intr-un parc din Focsani.

Un barbat a fost sfirtecat in mijlocul lanului de lucerna de o motocositoare. Vasile Boarcas a sesizat, duminica dupa amiaza, politia despre faptul ca, in timp ce cosea lucerna pe un cimp, in apropiere de comuna Cotesti, a agatat cu cositoarea un barbat care dormea in lan. In baza sesizarii, la fata locului s-au deplasat politistii care au gasit cadavrul ciopirtit al unui barbat in virsta de aproximativ 30-35 ani. La aproximativ 30 de metri de cadavru se afla cositoarea si la 650 de metri tractorul, ambele proprietatea lui Vasile Boarcas, care nu a fost gasit la fata locului. In urma verificarilor, s-a stabilit ca victima se numeste Sandica Andronache, avea 33 de ani si locuia in comuna Cirligele. Barbatul muncea ca zilier din anul 2004 la Vasile Boarcas, din Golesti. Cercetarile sint continuate de lucratorii Serviciului de Investigatii Criminale pentru a stabili cu exactitate imprejurarile in care a survenit decesul.

Patronul l-a omorit fara sa-si dea seama

Duminica dimineata, Sandica Andronache a plecat la cimp sa stringa lucerna cosita de patronul sau Vasile Boarcas. Ajuns in cimp, dupa ce a muncit citeva ore si a luat prinzul, barbatul s-a asezat in lanul de lucerna si a adormit. Citeva ore mai tirziu, spun anchetatorii, patronul barbatului a venit in cimp cu tractorul si cositoarea ca sa termine de recoltat. Dupa ce a cosit mai bine de jumatate din lucerna, spre capatul parcelei, barbatul a observat cadavrul sfirtecat al unei persoane. Cind a coborit, a realizat ca de fapt il omorise cu cositoarea pe angajatul sau, Sandica Andronache. Cind a observat ce s-a intimplat, patronul a plecat si a anuntat politia de pe un telefon public, dupa care a disparut. "Duminica dimineata, pe la ora opt, a plecat la cimp, la treaba. Mai tirziu, a mers si patronul ca sa coseasca, iar spre dupa amiaza am auzit ca barbatul meu a murit. Mi-au zis ca a trecut cu cositoarea peste el si i-au taiat miinile si picioarele. Eram de sase ani impreuna", a spus concubina victimei, Caliopia Stoica. Cadavrul barbatului a fost adunat bucata cu bucata si transportat la morga. Rudele patronului spun ca acesta ar fi fugit din cauza sperieturii. "Nu m-a sunat, nu mi-a zis nimic. Nu stiu unde a fugit. Am auzit ca l-a omorit cu cositoarea pe angajatul nostru, dar mai mult nu stiu. S-a speriat si a fugit. Mi-e frica sa nu fie si el mort pe undeva. L-am cautat prin padurile din zona, pe cimp, dar nu l-am gasit. Nu stiu ce sa mai cred", ne-a spus sotia patronului Luminita Boarcas. Victima lucra impreuna cu concubina sa din anul 2004 ca zilieri in gospodaria lui Vasile Boarcas, in Golesti. Cercetarile sint continuate de lucratorii Serviciului de Investigatii Criminale pentru a stabili cu exactitate imprejurarile in care a survenit decesul. Aseara, Vasile Boarcas a fost gasit de politisti pe o banca din parcul cartierului Bahne. Barbatul le-a declarat politistilor ca nu l-a vazut pe barbat si ca, imediat dupa ce l-a gasit in cositoare, a apucat sa schimbe cu acesta doua vorbe. "M-ai nenorocit", i-ar fi spus Vasile Boarcas angajatuului sau, care, dupa ce ar fi spus "nu", a murit. Echipa de medici sosita la fata locului nu a mai putut decit sa constate decesul. In functie de concluziile cercetarilor, Vasile Boarcas ar putea fi acuzat de omor din culpa.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.