Local

Functionarii Banc Post sufocati de clientii Altex

Gabriel Sava
19 mai 2005 920 vizualizări
Cele trei unitati ale Banc Post Vrancea, respectiv Focsani, Adjud si Panciu au facut fata cu greu afluentei de clienti ai firmei Altex.

Cele trei unitati ale Banc Post Vrancea, respectiv Focsani, Adjud si Panciu au facut fata cu greu afluentei de clienti ai firmei Altex. Ieri, pentru a plati rata la un produs cumparat in rate unii au stat la coada chiar si 90 minute. La orele prinzului, la oficiul care onoreaza operatiunile pentru firma Altex, prin cardurile Euroline, au fost si 30 de persoane. Pentru ca banca finantatoare a produselor livrate de Altex nu are reprezentanta in judet, toate operatiunile financiare se fac prin sucursala Banc Post Focsani, respectiv prin agentiile din Adjud si Panciu. Potrivit functionarilor bancii, data scadenta a ratelor este pentru toti clientii Altex cea de 18 a fiecarei luni, asa ca aglomeratia este de nedescris. "Din aceasta cauza, atit azi cit si ieri, la ghiseul care deserveste aceste operatiuni a fost coada. Este o problema si pentru faptul ca operatiunile se deruleaza printr-un singur terminal electronic, un singur P.O.S.. Noi am facut solicitari in urma cu trei luni ca cel putin in Focsani sa mai primim un P.O.S., insa abia in aceasta luna l-am primit si urmeaza a fi montat", a declarat Gabriel Sacalus, contabil sef al sucursalei BancPost Focsani. Chiar daca programul pentru plata ratelor este 9-17, in cele doua zile de virf, functionarii au lucrat cu o ora doua in plus. "Timpul mediu pentru o tranzactie de incasare in conditii normale este de doua pina la maxim trei minute, insa au fost si situatii in care s-au produs blocaje ale sistemului si clientii au trebuit sa astepte in plus", a adaugat aceeasi sursa, care a precizat ca situatia a determinat o stare de nervozitate in rindul clientilor. Aceasta este de multe ori cauzata si de lipsa informatiilor in rindul clientilor, care considera ca Banc Post ar fi de fapt finantatorul produselor Altex si nu emitentul cardurilor Euroline. Oficialii Banc Post spera ca situatia sa fie rezolvata cit de cit prin montarea celui de-al doilea P.O.S..


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.