Local

Costica Neata a preluat friiele agriculturii vrincene

Gabriel Sava
17 mai 2005 1142 vizualizări
Noul director renunta la functia politica

In cursul zilei de ieri, la sediul Directiei Pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala a avut loc investirea oficiala a noului director, democratul Costica Neata. La sedinta de numire au fost prezenti atit prefectul Ion Oprea cit si subprefectul Manole Merchea, care au avut cite ceva de spus cu privire la instalarea democratului Costica Neata in functia de virf a agriculturii vrincene, dar si cu privire la dificultatile pe care le presupune integrarea europeana din anul 2007. La eveniment au participat aproape toti subordonatii lui Costica Neata. "Nu vreau sa fac hirtogaraie in aceasta institutie, ci vreau sa aduc bani prin alocatii bugetare si finantari externe. Trebuie sa facem ordine in domeniul vitivinicol, si sa eliminam falsificatorii de vin. In zootehnie sint foarte multe de facut, insa, pentru inceput, vom acorda cotele la lapte. Problema pajistilor, care sint degradate, este iarasi printre prioritatile noastre. Animalele nu trebuie sa beneficieze de pasune doar doua trei luni pe an", a declarat Costica Neata, facind o succinta trecere in revista a principalelor intentii pe care le are cu privire la agricultura. Momentul investirii nu a fost lipsit de "intepaturi" la adresa fostului director si subprefect, Nicolae Marculescu, care, in trecut, a facut la rindu-i aprecieri destul de critice asupra firmei conduse de Costica Neata, care a acumulat cam multe datorii la bugetul de stat. La prima intilnire cu presa, noul director a promis transparenta si corectitudine. "Sa colaboram in asa fel incit totul sa fie in avantajul agricultorilor vrinceni", a punctat Costica Neata. Trebuie amintit ca noul sef al agriculturii vrincene este absolvent al Institutului de Agronomie din Iasi, lucrind in domeniu atit ca administrator al unei firme cu profil agricol - SC Impex Agro SRL - in care a fost partener de afaceri cu senatorul Jan Vraciu, cit si ca functionar. Legat de cariera politica, Costica Neata a anuntat ca isi va da demisia din functia de vicepresedinte al PD. In acelasi timp, conform legii, noul director va ramine doar simplu actionar la firma pe care a condus-o pina de curind.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.