Local

Un politist a trecut razant pe linga moarte

Matei Bratu
12 mai 2005 602 vizualizări
Protagonistul este seful de post din comuna Brosteni

Seful de post din comuna Brosteni a fost implicat ieri dupa amiaza intr-un accident de circulatie. Potrivit Politiei Rutiere, agentul sef Cristi Badiu, de 36 de ani, din comuna Brosteni, in timp ce conducea Dacia personala, cu numarul de inmatriculare VN 92 LOR, pe raza comunei Cotesti, a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat. "Politistul circula din directia Cotesti - Focsani si, din cauza neatentiei, a pierdut controlul volanului intrind pe acostamentul sensului opus de mers. Acesta a incercat sa redreseze autovehiculul, insa a derapat si s-a rasturnat in santul de pe sensul sau de mers", a declarat inspectorul principal Catalin Stegarescu, seful Biroului Politiei Rutiere Focsani. In urma impactului, soferul Cristi Badiu, Viorica Despinoiu, de 17 ani, si Ion Catana, de 39 de ani, ambii din comuna Brosteni, pasageri in autoturism, au fost raniti. Cele trei victime au reusit sa iasa din masina cu ajutorul cetatenilor adunati la fata locului. "Eu eram mai la vale ma jucam. La un moment dat, am vazut o masina care mergea in zig - zag, dupa care s-a rasturnat si s-a oprit in gard. Cind am ajuns eu linga ea, am vazut ca ieseau oamenii din masina pe geam. A sarit si lumea si i-a ajutat. Era si un politist in Dacie", ne-a spus Catalin Olaru, unul dintre martorii accidentului. La locul accidentului au fost chemate doua ambulante care au transportat victimele la Spitalul Judetean. "Am preluat trei persoane, insa nici una nu ridica probleme deosebite din punct de vedere medical. Tinara a fost diagnosticata cu traumatism gamba dreapta, politistul are politraumatism cranian si de coloana vertebrala, iar pasagerul din spate doar un traumatism de coloana vertebrala", ne-a spus doctorul Simona Ionescu de la SAJ Vrancea. Desi era in uniforma, politistul nu se afla in timpul serviciului. Masina sa a fost avariata in proportie de 90%, fiind tractata de la locul accidentului de rudele politistului. Politistii rutieri spun ca soferului i-au fost recoltate probe biologice pentru a se stabili daca a consumat sau nu bauturi alcoolice inainte de a se urca la volan.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.