Local

Festivalul Floare de colt are nevoie de sprijin financiar

Gabriel Sava
6 mai 2005 861 vizualizări
Copii aflati in sistemul de protectie a statului isi vor putea dovedi calitatile artistice peste mai putin de o saptamina.

Copii aflati in sistemul de protectie a statului isi vor putea dovedi calitatile artistice peste mai putin de o saptamina. Festivalul national "Floare de Colt"- etapa judeteana - se va desfasura la Focsani din data de 12 mai, la Ateneul Popular. Probele de concurs sint de creatie literara, stiinte umaniste, stiinte realiste, muzica, arte plastice si dans. "La cele doua editii desfasurate in anii trecuti, Vrancea a obtinut locuri pe podium la faza nationala. Sper ca acest lucru sa se intimple si in acest an", a declarat Gabi Teodor, purtator de cuvint al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Vrancea. La manifestare va fi invitat sa-si desemneze cite un specialist in domeniul si Inspectoratul Scolar Judetean. Pentru ca fondurile pentru organizarea acestui festival sint reduse, organizatorii au apelat la sprijinul unor sponsori. "Orice ajutor material este binevenit pentru ca DGASPC nu poate aloca fonduri pentru desfasurarea acestui festival decit intr-o limita stricta. Pina acum si-au anuntat deja intentiile "financiare" sase agenti economici si mai avem si alte promisiuni", a mai declarat Gabi Teodor. Faza nationala a acestui festival va avea loc in luna iunie si oficialii DGASPC Vrancea spera sa aiba cit mai multe locuri fruntase si in acest an.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.