Local

Cinci comune ar putea avea stomatologi

Gabriel Sava
4 mai 2005 755 vizualizări
Cinci comune din Vrancea ar putea sa aiba, incepind de saptamina viitoare, personal stomatologic de specialitate.

Cinci comune din Vrancea ar putea sa aiba, incepind de saptamina viitoare, personal stomatologic de specialitate. Concursul pentru ocuparea posturilor de medic stomatolog in comunele Brosteni, Bolotesti, Gugesti, Suraia si Racoasa va fi sustinut vineri la sediul Directiei de Sanatate Publica Vrancea. "Pina in prezent, la concurs s-au inscris si vor participa candidati pentru comunele Brosteni, Bolotesti, Gugesti, Suraia si Racoasa. Au mai ramas doua localitati pentru care nu s-a inscris nimeni, respectiv Straoane si Marasesti", a declarat Carmen Gheorghiu, director de personal in cadrul DSP. Asa cum afirma Florin Iacob, presedintele Colegiului Medicilor Stomatologi, nevoia stringenta de personal calificat se resimte in special in mediul rural. Lipsa unui candidat pentru comuna Straoane nu este suspecta, data fiind distanta relativ mica fata de orasul Panciu. Surprinzatoare este insa lipsa unui candidat pentru orasul Marasesti, care asigura asistenta de specialitate si pentru comunele din jur.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.