Local

Ambulanta noua pentru Spitalul Adjud

Ziarul de Vrancea
4 mai 2005 725 vizualizări
Spitalul municipal din Adjud a primit o ambulanta marca Chevrolet din partea fundatiei olandeze "Leven voon leven".

Spitalul municipal din Adjud a primit o ambulanta marca Chevrolet din partea fundatiei olandeze "Leven voon leven". Ambulanta a fost donata duminica dimineata, intr-un cadru festiv, in prezenta reprezentantilor fundatiei, a conducerii Spitalului si a oficialilor adjudeni. Autovehiculul are cele mai noi dotari si va deservi urgentele de grad zero din municipiu si zonele limitrofe. Fundatia "Leven voon leven" din orasul Deurne, Olanda nu este la prima actiune caritabila pe care o face pentru comunitatea adjudeana. Aceasta a ajutat anul trecut cu alimente nevoiasii din oras iar de sarbatorile de iarna a donat dulciuri, jucarii si calculatoare pentru gradinitele din Adjud. "Astazi este o dubla sarbatoare: sint Pastile si este si acest gest deosebit al reprezentantilor fundatiei olandeze. Intre Primaria Adjud si fundatia "Leven voon leven" s-au creat deja legaturi foarte strinse, existind o colaborare extrem de benefica pentru comnitatea locala. Sintem constienti de faptul ca Spitalul are nevoie de dotari moderne si noi vom sprijini in continuare aceasta institutie", a declarat Constantin Armencea, primarul municipiului Adjud. Reprezentantii fundatiei "Leven voon leven" au vizitat-o si pe micuta Daniela, o fetita de 8 ani cu deficiente auditive, care a beneficiat, prin intermediul fundatiei, de tratament de specialitate intr-o clinica din Olanda. "Traditia este ca aceasta fundatie sa ajute in fiecare an un copil cu proleme. De Pastile catolic am fost cu Daniela in Olanda, unde am stat doua saptamini pentru ca fetita sa beneficieze de toate tratamentele necesare pentru deficienta auditiva de care sufera. Un alt gest caritabil a fost acesta, cu ocazia Pastelui ortodox, cind au donat o ambulanta pentru spital", ne-a declarat Brigitta Crismaru, cea care a facut posibila colaborarea intre Primaria Adjud, comunitatea locala si fundatia "Leven voon leven". Reprezentantii fundatiei olandeze au programata o noua vizita in Adjud la mijlocul lunii mai, cind vor aduce mobilier pentru Spitalul Adjud.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.