Local

Vrincenii au petrecut si la Cring

Ziarul de Vrancea
3 mai 2005 670 vizualizări
Cringul Petresti a fost luat cu asalt de sutele de focsaneni care nu au reusit sa mearga de Paste undeva mai departe.

Cringul Petresti a fost luat cu asalt de sutele de focsaneni care nu au reusit sa mearga de Paste undeva mai departe. Pentru cei mai multi, un sejur la Soveja, Lepsa sau Slanic Moldova a fost destul de scump si de aceea au hotarit ca padurea din apropierea orasului ar fi o varianta mult mai accesibila. "Noi ne-am hotarit in ultimul moment sa mergem la picnic si, pentru ca nu avem prea multi bani, am ales sa venim la cring. Este un loc la fel de frumos ca si Soveja si mult mai accesibil. Am luat gratarul, niste carne de miel, oua rosii, cozonac, bere, muzica si o patura si am venit la iarba verde. Astazi am prins o vreme foarte frumoasa si chiar am facut si putina plaja", ne-a spus Dumitru Iftimie. Gratare, jocuri de sah si table, sezlonguri pentru plaja si bineinteles muzica, bere si voie buna. Acestea au fost ingredientele unei sarbatori petrecute in spiritul lui Bachus. Unii dintre cei care au ales sa petreaca la padure au venit chiar si cu animalele de companie sau cu televizorul portabil. Multi au profitat de faptul ca elevii au liber si miine si au stat la iarba verde pina mai tirziu. Nici macar norii amenintatori de ieri dupa-amiaza nu i-au speriat pe amatorii de aer liber si distractie. Desi mai avea putin si incepea ploaia, vrincenii nu au renuntat la mititei, friptura de miel sau vinul rosu si au continuat sa se simta bine. "Nu ne sperie citiva nori, speram sa nu ploua. Ne simtim extraordinar la Cring. Copiii nosti au plecat la mare si noi am venit pentru un gratar la cring. Am petrecut cu prietenii de familie", ne-a spus Maria Cornea.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.