Local

Comisarul Viorel Serbanoiu, noul sef al politiei vrincene

Dan Chiriac
22 apr 2005 889 vizualizări
Comisarul Viorel Serbanoiu, seful Biroului de Investigare a Fraudelor din IJP Vrancea, este noul inspector sef al politiei vrincene.

Comisarul Viorel Serbanoiu, seful Biroului de Investigare a Fraudelor din IJP Vrancea, este noul inspector sef al politiei vrincene. Acesta a cistigat concursul desfasurat ieri la sediul Inspectoratului General al Politiei Romane, in fata defavoarea contracandidatului sau, comisarul Tomita Pavaloiu, ofiter la Biroul Cercetari Penale. Desi IGP nu a confirmat inca oficial reusita comisarului Viorel Serbanoiu, potrivit unor surse din politie, doar o eventuala contestatie l-ar putea indeparta pe acesta de la sefia politiei locale. Si comisarul se fereste sa se declare cistigator al concursului, preferind sa astepte numirea oficiala din partea ministrului administratiei si internelor Vasile Blaga. "A fost un examen foarte greu. Am trecut cu brio probele de cunostinte PC, limba straina, proiectul de management si interviul sustinut in fata comisiei. Nu vreau sa spun inca nimic despre planurile de viitor, pina nu va fi numit oficial noul inspector sef. Promit sa fiu deschis, dar sa vorbesc cit mai putin si sa realizez cit mai multe", ne-a declarat telefonic comisarul Viorel Serbanoiu. Reporterii nostri au incercat sa-l contacteze ieri, dupa concurs, si pe celalalt candidat la functia de sef al politiei vrincene, comisarul Tomita Pavaloiu, dar acesta a refuzat sa dea relatii si a inchis telefonul. Dupa cum se stie, participarea acestuia la concurs a fost anuntata in ultimul moment, dosarul sau fiind respins initial, intrucit nu a primit avizul Corpului National al Politistilor. Totusi, nu este exclus ca acesta sa fie numit adjunct al comandantului IJP Vrancea.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.