Local

Noul Passat a intrat in forta pe piata vrinceana

Matei Bratu
15 apr 2005 669 vizualizări
Autoturismul a fost prezentat ieri vrincenilor la Hotelul "Fashion Center" din Focsani


Noul Passat


Firma Volkswagen a lansat ieri in Vrancea noul model Passat, la Hotelul "Fashion Center". Autoturismul, care ar putea fi un candidat la titlul de masina a anului 2005, a beneficiat de o introducere in scena spectaculoasa, insotita de focuri de artificii. Noul model beneficiaza de cinci variante de motorizare, iar varianta de baza costa 16 mii de euro, fara TVA. Cei interesati il pot achizitiona si in leasing, cu un avans cuprins intre 15 si 50%. Motorizarile noului Passat vor fi atit pe benzina, cit si pe motorina. Pentru prima data in istoria modelului Passat, VW ofera motoare cu injectie directa omogena, care dezvolta intre 115 si 200 de cai putere. In trimestru patru al anului 2005 va fi disponibila si cea mai avansata versiune de motorizare, cu un motor de 250 de CP. Autoturismul este mai mare, atit la exterior, cit si in interior, decit modelele mai vechi. Acesta are o lungime de 4,77 metri, o latime de 1,82 metri si o inaltime de 1,47 metri. Rezervorul masinii are o capacitate de 70 de litri. Incepind de azi, cei interesati pot testa timp de o saptamina noul model Passat, in cadrul unui drive test. Doritorii trebuie sa se adreseze firmei SC Scorpion Exim SRL, reprezentantul local al Volswagen, aflata pe soseaua de centura a Focsaniului. In deschiderea lansarii, participantii au putut admira colectia de primavara a firmei Pandora, care a organizat o prezentare de moda. Printre invitatii de la lansare s-au numarat subprefectul Manole Merchea, primarul Focsaniului, Decebal Bacinschi, presedintele Camerei de Comert si Agricultura, Sorin Vornic, vicepresedintele PD Nicu Mazere, dar si o serie de oameni de afaceri interesati de noul model Passat.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.