Local

Pana de curent i-a omorit viitorii pui

Cristina Palade
25 apr 2007 4793 vizualizări
Un focsanean ameninta societatea Electrica SA ca o va actiona in judecata dupa ce o pana de curent prelungita produsa ieri dimineata i-a compromis productivitatea clocitoarelor.

Stefan Zanoaga spune ca a cheltuit destui bani pentru a cumpara oua de gaini de rasa si ca nu isi permite sa piarda puii. Acestia ar fi trebuit sa iasa la finele acestei saptamini dar, tinind cont ca aparatele nu au mai fost alimentate timp de citeva ore, probabilitatea de a scoate puii vii a scazut. Pana de curent s-a produs in jurul orelor 10.00 din cauza unui excavator care a atins firele de inalta tensiune pe strada Cotesti. Avaria a afectat mai multe strazi, printre care si Anghel Saligny, cea pe care locuieste batrinul. Firma de constructii Oxigen, care efectua lucrari de constructii in zona, din greseala muncitorilor, a taiat firul de inalta tensiune care alimenta casele respective. Printre victimele colaterale ale accidentului se numara si o parte din puii lui nea Zanoaga. Pentru ca nu au mai avut caldura la mama artificiala, la clocitoare, sansele ca acestia sa iasa din gaoace au scazut. "Am 180 de oua la clocitoare si o parte din pui trebuiau sa iasa pina vineri acum, dar nu stiu daca va mai fi posibil. Am bagat o multime de bani in oua de gaini de rasa, precum Brahma. Mai bine mincam aceste oua

decit sa le pierd. E bataie de joc, tot ce imi ramine este sa-i dau in judecata", ne-a declarat nervos Stefan Zanoaga. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.