Local

Conducere completa la Brigada 282 Mecanizata

Dan Chiriac
24 apr 2007 2034 vizualizări
Seful Brigazii 282 Infanterie Mecanizata "Unirea Principatelor" Focsani are un nou loctiitor

Col. dr. Ionel Nicolae Ciuca ocupa de citeva zile functia ramasa vacanta dupa ce col. Catalin Tomescu a fost avansat la comanda brigazii. Col. Ciuca are 40 de ani, este din Dolj si inainte de venirea la Focsani a fost imputernicit ca sef de stat major al Brigazii 2 Infanterie "Rovine" din Craiova. Acesta a participat de a lungul anilor la misiuni internationale in Angola, Kosovo, Bosnia, Afganistan si Irak. Noul loctiitor al Brigazii spune ca a venit la Focsani in baza unei vechi colaborari pe care a avut-o cu comandatul Catalin Tomescu. "Era timpul sa fac o alegere! A fost o dorinta a mea, dar si a dlui Tomescu, care m-a sunat si m-a intrebat daca nu doresc sa vin la Focsani. De-a lungul anilor am

avut o colaborare buna cu acesta si am mentinut-o prin schimbul de experieta. Noua functie imi ofera prilejul de a pune in practica experienta capatata in misunile externe. Sper sa ma integrez in spiritul acestei mari unitati, care are un mare avantaj fata de celelalte unitati din tara, prin tehnica de lupta de care dispune", a spus col. Ionel Ciuca. Acesta s-a mutat la Focsani impreuna cu sotia sa si, dupa un scurt sejur la Caminul Garnizoanei Focsani, va locui intr-un apartament inchiriat. Col. dr. Ionel Ciuca spune ca isi propune sa ramina la Focsani cel putin cinci ani. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.