Local

Incendiu la notariatul lui Ciprian Nica

Dan Chiriac
23 apr 2007 851 vizualizări
Aparatura si mobilierul dintr-o incapere a notariatului au fost facute scrum din cauza unui scurcircuit electric

Biroul notarial al sefului PSD Panciu, consilierul local Ciprian Nica, a fost cuprins de flacari in cursul zilei de simbata. Cauza izbucnirii incendiului la imobilul situat pe strada Nicolae Titulescu, chiar in centrul Panciului, a fost se pare un calculator lasat sub tensiune. Ciprian Nica ne-a povestit ca el a fost cel care a anuntat pompierii despre izbucnirea incendiului, la citeva minute dupa ora 13.00. Incediul a izbucnit de la penele de curent care au tot fost in ultimele zile si de la socurile de tensiune. Baietii au vazut ca nu mai era curent si plecasera la masa. Eu tocmai venisem de la Bacau si,

cind am deschis usa, am vazut ca biroul luase foc. Cred ca era 13.02, probabil ca incendiul izbucnise pe la 12.30. Am avut noroc ca am ajuns la timp, intrucit geamul din PVC incepuse sa se topeasca si daca intra aer se intetea focul", ne-a povestit notarul Ciprian Nica. Acesta ne-a spus ca la numai cinci minute dupa ce i- a anuntat si-au facut aparitia si pompierii. Potrivit informatiilor furnizate de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, la fata locului s-au deplasat doua autospeciale. Incendiul a izbunit intr-o

incapere a biroului notarial unde nu se lucra cu publicul, iar bunurile aflate aici au fost distruse. In foc au ars doua calculatoare, impreuna cu imprimantele, trei birouri si doua dulapuri, usa, mochetele si alte bunuri. "Am avut mare noroc ca nu a ars nici un document, deoarece arhiva era intr-o alta incapere.

Cred ca pagubele se ridica la 200 de milioane de lei. Sa vedem cit o sa mi se acopere din asigurare", a adaugat Ciprian Nica. Incaperea in care a izbucnit incendiul a fost practic refacuta dupa stingerea incendiului, pentru ca biroul notarial sa-si desfasoare activitatea in conditii normale chiar de astazi.


Un apartament si o miriste au luat foc


La sfirsitul saptaminii trecute, pompierii au intervenit si pentru stingerea unui incendiu izbucnit in apropierea Salii Polivalente din Focsani. Una dintre camerele apartamentului Ioanei Ivan a fost cuprinsa de flacari, in care au ars bunuri de uz casnic si obiecte de mobilier. Totul a pornit de la un scurtcircuit electric produs la una dintre prize. Simbata, pompierii de la Statia Vidra au stins un foc ce a cuprins 10 hectare de vegetatie uscata in punctul "Secatura",din comuna Tulnici. Incendiul a izbucnit de la un foc in aer liber, lasat nesupravegheat. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.