Local

A inceput febra curateniei de Paste

Cristina Palade
3 apr 2007 1514 vizualizări
C uratenia luna de Paste costa in jur de 300 RON u in aceasta perioada sint reduceri importante de pret la produsele de curatat

Mai sint citeva zile pina la Sfintele Pasti si toate gospodinele au intrat deja in binecunoscuta febra a curateniei de primavara. In aceasta saptamina femeile acorda o atentie deosebita ingrijirii, spalatului, curatatului si aranjarii locuintelor. Astfel, mai toate batatoarele din oras sint ocupate iar curatatoriile ecologice si-au prelungit programul datorita cererilor mari. Se spala covoare, perdele, cuverturi, dar si hainele de iarna. In sprijinul "albinutelor curateniei" au venit si supermarketurile din oras (Mara, Interex, Penny, Zanfir), care se intrec in lansarea cit mai multor produse e curatenie la preturi promotionale. Cu aceasta ocazie reducerile la produsele de curatat "vor fi de pina la 15 % la card, iar produsele vor avea o reducere prin rotatie", a declarat Tudor Bezea, director de marketing la supermarketul Mara. Si directorul de vinzari a supermarketului Penny, Marian Cancenschi, spune ca s-au facut reduceri de 10 -15 % la diferite produse. Magazinele au lansat deja pliante cu promotii si programul de lucru pentru zilele pascale.


Aglomeratie la curatenie


Firme de curatenie precum Deep Serv si Totalserv Instant Focsani sint gata sa trimita la orice destinatie, atit la firme, cit si la persoane fizice, personal care sa va aranjeze spatiul locativ de sarbatori. "Cererile pentru curatenia de Pasti s-au dublat in aceasta perioada. Avem cam trei solicitari pe zi fata de contractele deja existente, iar preturile variaza in functie de suprafetele din casa, de gradul de aglomerare a spatiului cu mobile si aparatura electrocasnica, precum si de gradul de afectare a acestora. In functie de toti acesti factori, preturile pentru curatenie variaza de la 2 RON pe metrul patrat, pina la 30 RON pe metrul patrat", a declarat directorul Totalserv Instant, Marius Teodorescu. Indiferent daca veti angaja o firma specializata sau veti face singuri curatenia, fiti pregatiti sa scoateti din buzunar in jur de 300 RON. (Cristina PALADE)


Preturi orientative pentru produsele de curatat:


u detergent de rufe automat Ariel (4 kg)- 41.16 RON

u balsam de rufe Lenor (2 l)- 11.90 RON

u Cif spray (500 ml) ^ Domestos (750 ml)- 13.04 RON

u dezinfectant WC Peak (500 ml) ^ detergent universal Rivex

(750ml)- 6.39 RON

u Cif cream (250 ml)- 5.9 RON

u Bio Carpet (250 ml) -7.4 RON

u Pronto (250 ml)- 9.6 RON

u lavete de sters- 3.6 RON

u batator de covoare- 3.4 RON


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.