Local

Noi sintem cu toata lumea

Mihai Boicu
10 mar 2007 862 vizualizări
A declarat la Focsani ecologistul Dolphi Drimer

Ionelia Vulpescu a vrut ieri sa clarifice situatia verzilor vrinceni si i-a invitat ieri la Focsani pe doi dintre co-presedintii Partidului Verde, Dolphi Drimer si Robert Esanu. In Vrancea, se erijeaza in reprezentant al PV si Tatiana Ghica, cea care a ocupat prima scaunul de presedinte al organizatiei judetene a "verzilor". Robert Esanu a declarat ca Tatiana Ghica a fost exclusa din PV deoarece a fost singurul presedinte de organizatie care a participat la "puciul" organizat de Gheorghe Ionicescu si Bogdan Mihailescu, fosti co-presedinti ai partidului. "Pe 3 februarie, Delegatia Permanenta i-a exclus din partid pe Ionicesc , Mihailescu si Tatiana Ghica", a declarat Robert Esanu. Pe 31 martie va avea loc Congresul Extrordinar pentru a clarifica aceasta situatie si la care a fost invitat secretarul general al Verzilor Europeni. Ionelia Vulpescu a declarat ca a plecat de la PD pentru "ca este o persoana dinamica" si vrea sa lupte pentru mediu. "Avem 70 de membri. Eu m-am dus cu o formatie la PD si sper sa ma insoteasca", a declarat Vulpescu. Aceasta a spus ca ar fi vorba de nu mai putin de 2000 de membri. Inainte de a pleca la PD, Ionelia Vulpescu a fost pentru o perioada scurta de timp presedintele PNG Vrancea. La rindul sau, Dolphi Drimer a spus ca PV spera sa cistige unul sau doua mandate de europarlamentar la alegerile pentru Parlamentul European. "Noi sintem pentru orice alianta care respecta principiile ecologiste. (..) Noi sintem un partid unic, sintem cu toata lumea", a spus Dolphi Drimer. Acesta a precizat ca Partidul Verde "nu ataca pe nimeni". (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.