Local

Un tinar s-a spinzurat la manastire

Dana Lepadat
6 mar 2007 1124 vizualizări
Adrian Moise, un tinar in virsta de 19 ani, din comuna Stefan cel Mare, judetul Bacau, s-a spinzurat duminica seara de o grinda din grajdul Manastirii Musinoaiele din comuna Fitionesti, unde lucra de citeva luni ca ingrijitor de animale.

Nu se stie inca motivul pentru care tinarul si-a pus capat zilelor, insa cei care il cunosc, din interiorul lacasului de cult, spun ca baiatul era semianalfabet si dadea semne de instabilitate psihica. Adrian Moise a fost gasit spinzurat de grinda, chiar de staretul manastirii, parintele Cleopa Nichita pe 4 martie, in jurul orei 21.00. Politistii au ajuns dupa mai bine de o ora la lacasul de cult situat la 24 de kilometri de centrul comunei Fitionesti si au concluzionat ca nu sint suspiciuni cu privire la deces. Tinarul fusese angajat ca argat la gospodaria manastirii si se afla in cautarea linistii sufletesti, pe care nu a gasit-

o se pare nici departe de lume, la schitul din mijlocul padurii. Staretul manastirii se va ocupa de toate formalitatile religioase, pentru ca tinarul sa fie inmormintat crestineste. Trupul neinsufletit va fi preluat de familie in cursul zilei de astazi. (Dana LEPADAT)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.