Local

Incendii in plina noapte

Dan Chiriac
3 mar 2007 930 vizualizări
Acoperisul unui bloc turn de pe bulevardul Unirii a ars

Acoperisul a sase apartamente situate pe bulevardul Unirii din Focsani a fost cuprins de flacari noaptea trecuta. Pompierii de la Detasmentul Focsani s-au deplasat cu cinci autospeciale la blocul 41, unde flacarile se ridicau in sus cit vedeai cu ochii. Focul, produs la orele 2.50, a trezit din somn majoritatea locatarilor din cele doua scari ale blocului 41. Focul s-a extins cu repeziciune si a mistuit acoperisul situat deasupra a sase apartamente. Pentru buna desfasurare a misiunii, cei 29 de servanti care au luat parte la actiunea de stingere au folosit si autoscara la inaltime. Pompierii nu au reusit pina in prezent sa stabileasca cu exactitate cauza producerii incendiului, insa este cert ca pe acoperis erau depozitate foarte multe materiale si gunoaie, care au "pus paie pe foc", dupa cum au spus locatarii. Primele concluziile duc la ipoteza ca s-a folosit foc deschis in spatiu inchis. Pompierii impreuna cu politistii continua cercetarile in acest caz. In cursul zilei de ieri, locatarii au scos tone intregi de deseuri si resturi ramase in urma focului. Pompierii au reusit sa lichideze focul dupa mai bine de doua ore. Pagubele se ridica la citeva zeci de mii de lei noi. Tot ieri noapte, pompierii focsaneni au intervenit pentru stingerea incendiului produs la Asociatia de proprietari 305. In sediul administratiei, situat la etajul zece, flacarile au cuprins totul din cauza unui rest de tigara uitat aprins de unul dintre locatari. Au ars doua fotolii si mai multe materiale de constructie ce erau depozitate in interior. Interventia pompierilor a depasit o ora si s-a desfasurat cu o autospeciala si mai multi subofiteri. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.